Sade pirinç maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sade pirinç maskesi nasıl yapılır?
  2. Pirinc unu maskesi kac gunde Beyazlatir?
  3. Pirinç unu ten rengini açar mı?
  4. Pirinç unu kilo verdirir mi?
  5. Pirinç unu yüzü beyazlatır mı?
  6. Pirinç unu nasıl yenir?

Sade pirinç maskesi nasıl yapılır?

Bir avuç pirinç ununu cam kaseye alın ve üzerine su ilave edin. Tahta bir kaşık ile krem kıvamına gelene kadar karıştırın. Karışımı cildinize sürüp 5 dakika boyunca kuruyana kadar bekletin ve hafif hareketler yaparak ılık su ile yüzünüzü durulayın. Bu tarifi haftada iki gün düzenli olarak uygulamanız tavsiye edilir.

Pirinc unu maskesi kac gunde Beyazlatir?

Tüm cilt tipleri için uygun olan pirinç unu maskesi, akne ve sivilce izleri için kullanılacaksa iki günde bir uygulayabilirsiniz. Cilt rengini açma amacıyla kullanacaksanız haftada 2 gün yapmanız yeterli olacaktır.

Pirinç unu ten rengini açar mı?

Cilt Rengini Açıp Sivilce İzlerinden Kurtarmaya Yardımcı Doğal Bir Mucize: Pirinç Unu Maskesi. ... Ciltteki akne izlerini geçiren, güneş lekelerini yok eden, cilt rengini doğal olarak açan pirinç unu maskesi aynı zamanda yaşlanma karşıtı etkileriyle cildinizi de gençleştiriyor.

Pirinç unu kilo verdirir mi?

Pirinç, etken maddeleri ve bol lifli olması sayesinde lapa halini aldığında yağ yakma özelliği taşımakta olduğundan kilo vermenizi hızlandırır.

Pirinç unu yüzü beyazlatır mı?

Pirinç unu maskesi her zaman genç ve sağlıklı gözüken Asyalı kadınların güzellik sırrı olarak biliniyor. Ciltteki akne izlerini geçiren, güneş lekelerini yok eden, cilt rengini doğal olarak açan pirinç unu maskesi aynı zamanda yaşlanma karşıtı etkileriyle cildinizi de gençleştiriyor.

Pirinç unu nasıl yenir?

Pirinç unu nasıl yapılır?
  1. Muhallebi, sütlaç, kazandibi ve keşkül gibi geleneksel tatlılarınızı pirinç unu ile yapabilirsiniz.
  2. Kek, poğaça veya börek gibi tariflerde buğday unu ile karıştırabilirsiniz.
  3. Çorba ve sulu yemeklerde kıvam arttırıcı olarak kullanabilirsiniz.
Daha fazla öğe...