182 hastane randevusu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. 182 hastane randevusu nasıl alınır?
  2. Devlet Hastanesinde Randevu nasıl alınır?
  3. Emar çektirmek için nasıl randevu alınır?
  4. Cildiye randevusu nasıl alınır?
  5. Beyin MR çektirmek için hangi bölümden randevu alınır?
  6. Randevu almak için ne gerekli?
  7. Hastane Randevu almak için ne gerekli?

182 hastane randevusu nasıl alınır?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.

Devlet Hastanesinde Randevu nasıl alınır?

MHRS'den randevu alarak ya da telefonla 182'yi arayarak devlet hastaneleri için randevu alabilirsiniz. 24 saat hizmet veren bu iki hizmet sayesinde uygun olan ya da tercih ettiğiniz gün veya saati seçebilirsiniz. MHRS sisteminde poliklinik ve doktor tercihi de yapabilirsiniz.

Emar çektirmek için nasıl randevu alınır?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından ALO 182 aranır.Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. Kimlik Numarası verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir.

Cildiye randevusu nasıl alınır?

Hastanemizde Deri ve Zührevi Hastalıklar (Cildiye) Polikliniği hasta kabulüne başlamıştır. Randevu için Alo 182 veya MHRS web adresinden randevu alabilirsiniz.

Beyin MR çektirmek için hangi bölümden randevu alınır?

Nöroloji bölümü, beyni ve sinir sisteminin neden olduğu hastalıkları inceler.

Randevu almak için ne gerekli?

Mobil ya da sabit hatlarınızı kullanarak Sağlık Bakanlığı'nın "ALO 182" çağrı merkezini arayarak, randevu oluşturabilirsiniz. ALO 182'yi aradığınızda işlemlerinizi yapmada size çağrı merkezi elemanı yardımcı olacak ve istediğiniz hastane ve hekime randevu alabileceksiniz.

Hastane Randevu almak için ne gerekli?

Hastanelerden randevu alabilmek için MHRS sistemi dışında telefonla da almak mümkündür. Bunun için mobil yada sabit hat kullanılarak ALO 182 çağrı merkezi aranabilir. Bu telefon numarası ile randevu oluşturmak ve istediğiniz hastane ve hekimden randevu almak mümkündür.