AÖF Yaz Okulu kayıt ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. AÖF Yaz Okulu kayıt ne zaman 2021?
  2. AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır?
  3. AÖF Yaz Okulu Kayıt kaç TL?
  4. Aöf'de yaz okulu nasıl oluyor?
  5. AÖF Yaz Okulu nedir kimler girebilir?
  6. AOF yaz okulu ucreti ne kadar 2021?
  7. AÖF yaz okulu geçme notu kaç 2021?
  8. AÖF te yaz okulu nedir?
  9. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?

AÖF Yaz Okulu kayıt ne zaman 2021?

Üniversite eğitimini örgün devam edemeyen ya da ikinci üniversitesini okuyan öğrencilerin ilgiyle takip ettiği ATA AÖF yaz okulu ders kayıtları, 26.07.2021-09.08.2021 tarihleri arasında yapıldı.

AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır?

Birinci aşamada aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Yaz Okulu Kayıt linkinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir. İkinci aşamada ders seçimi yaparak yaz okulunda almak istediğiniz dersleri belirleyeceksiniz.

AÖF Yaz Okulu Kayıt kaç TL?

AÖF internet sitesi üzerinden yapılacak kayıtlar için Öğrenci Otomasyonu Ders Seçim sayfasını ziyaret etmek gerekecek. Ödemeler, hem internet üzerinden hem de ATM'lerden ödenebilecek. Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi.

Aöf'de yaz okulu nasıl oluyor?

Yaz okulu kayıt işlemi, Ders Seçimi ve Kayıt Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. Kayıt işlemleri; 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 09 Temmuz 2021 Cuma günü saat 22:00'de sona erecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramayacaklardır.

AÖF Yaz Okulu nedir kimler girebilir?

Kimler yaz okuluna girebilir? Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir.

AOF yaz okulu ucreti ne kadar 2021?

Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2020-2021 Öğretim Yılı yaz okulu öğretim ücreti ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Yaz okulu öğretim ücreti, alınan ders sayısından bağımsız olarak, 250 TL'dir. Yabancı uyruklu öğrenciler için yaz okulu öğretim ücreti 500 TL'dir.

AÖF yaz okulu geçme notu kaç 2021?

AÖF yaz okulu geçme notu kaç? Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00'ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri AÖF yaz okulunda alabiliyor. Başarı notu alt sınır değeri 35'tir.

AÖF te yaz okulu nedir?

Yaz okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında ayrı bir yarıyıl olmayıp bahar yarıyılının devamı niteliğindedir. Yaz okulu uygulamasına katılım öğrencinin isteğine bağlıdır. Yaz okulunda geçen süre, eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30'a kadar ödeme yapılabilecektir.