GKN kargonun sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. GKN kargonun sahibi kimdir?
  2. Gökhan Akyürek kimdir?
  3. Vatan Kargo kimin?
  4. Gene kargo kimin?
  5. Iyi kargo sahibi kimdir?
  6. En iyi kargo şirketi hangisi?
  7. GKN kargo kac yilinda kuruldu?
  8. Vatan kargo kac subesi var?
  9. Vatan kargo kaç TL?
  10. MNG kargoyu kim satın aldı?
  11. Türkiyenin en iyi kargo şirketi hangisi?
  12. Hangi kargo şirketi daha iyi?
  13. En hızlı kargo şirketi hangisi?
  14. Vatan kargo ne zaman gelir?
  15. Kargom nerede vatan Kargo?
  16. MNG Kargo devletin mi?
  17. MNG nin açılımı nedir?
  18. Sizce en iyi Kargo şirketi hangisi?
  19. Iyi kargo şirketi kimin?

GKN kargonun sahibi kimdir?

Aylık ortalama 250 bin koli taşıdıkları belirten GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, “Lojistik sektöründe 50 yıllık bir geçmişe sahip olan aile işimizi 2016 yılında GKN Kargo'ya taşıdık.

Gökhan Akyürek kimdir?

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, 31 yaşında. Üniversitede lojistik eğitimini alan Akyürek, aslında 15 yıldır aile işletmesinde farklı pozisyonlarda görev almış ve kendi deyimiyle bu işe tutkuyla bağlı biri.

Vatan Kargo kimin?

Şirketin resmi belgelerde tam adı "Vatan Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş" olarak geçiyor. Şirket ilk kuruluş tarihini 20 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Ticaret Odası'na kayıt yaptırmış. Şirketin sahibi ve kurucu olarak Fas uyruklu Souad Bouaddi isimli bir kişi görünüyor.

Gene kargo kimin?

Turkven, Haydar ve Suat Sancak ile birlikte MNG Kargo'nun tamamını satın aldı. Satın alma işlemi Dubai Merkezli Mirage Cargo üzerinden gerçekleşti. Dün akşam yayınlanan bültene göre Turkven, Haydar ve Suat Sancak kardeşler ile birlikte MNG Kargo'nun tamamını satın almak için Rekabet Kurumu'ndan onay aldı.

Iyi kargo sahibi kimdir?

Hasan Duvar - Yönetim Kurulu Başkanı - İYİ KARGO | LinkedIn.

En iyi kargo şirketi hangisi?

Verilen bilgiye göre, bu yıl 'E-Ticaretin En İyileri' başlığı ile düzenlenen yarışmada, 'Kargo' kategorisinde birinciliğe ulaşarak bir kez daha yılın kazananı olan Aras Kargo, 2019 yılında da ECHO Awards'ta müşterisine 'En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan' kargo şirketi seçilme başarısı göstermişti.

GKN kargo kac yilinda kuruldu?

GKN Kargo'nun kuruluşuna nasıl karar verdiniz? Lojistik, taşımacılık ve dağıtım sektöründe uzun yıllar edindiğimiz tecrübeleri bir çatı altında toplayarak, 2016 yılında GKN Kargo'yu kurduk.

Vatan kargo kac subesi var?

VATAN Kargo olarak Türkiye'nin her ilinde 800'den fazla şubesinin yanında; özellikle kargo alım ve dağıtım potansiyeli yüksek yerler, tatil beldeleri, fuarlar ve etkinlik alanları gibi bireysel müşteri ihtiyaçlarının arttığı bölgelerde tüm sabit şubelerdeki hizmetlerden faydalanılmasını sağlayan ve birer gezici şube ...

Vatan kargo kaç TL?

Kargo bedeli 500 TL ve altı siparişlerinizde 9.90 TL'dir. Ürün teslimatı, sipariş esnasında belirttiğiniz adrese yapılacaktır. Siparişinizi tamamladıktan sonra teslimat isminde değişiklik yapılamamaktadır. Vatan Bilgisayar internet sitesinden yaptığınız alışverişleriniz tüm Türkiye'ye kargo yoluyla ulaştırılmaktadır.

MNG kargoyu kim satın aldı?

2000 yılından bu yana Türkiye'ye 5 milyar dolardan fazla yatırım getirmeyi başaran Turkven'in danışmanlığını yaptığı kurumsal yatırımcılar ve başta Haydar Sancak ile Suat Sancak olmak üzere, Sancak Ailesi 2017 yılında MNG Kargo'yu satın almıştır.

Türkiyenin en iyi kargo şirketi hangisi?

EN İYİ KARGO FİRMASI UPS KARGO SEÇİLDİ..

Hangi kargo şirketi daha iyi?

2020 Güncel verilere göre En iyi kargo şirketi hangisi?
  • Hepsiexpress. Kullanılan: 28.6%
  • Yurtiçi. Kullanılan: 24.5%
  • Mng. Kullanılan: 12.2%
  • Aras. Kullanılan: 12.2%
  • Sürat. Kullanılan: 4.1%
  • Ups. Kullanılan: 36.7%
  • Ptt. Kullanılan: 22.4%

En hızlı kargo şirketi hangisi?

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde ve her ilçesinde şubesi bulunan PTT Kargo sektörün en büyük aktörlerinden biridir. Geçmişten günümüze milyonlarca insana hizmet veren firma günümüzde hala en hızlı, en güvenli hizmet veren şirketlerinden biridir.

Vatan kargo ne zaman gelir?

Siparişiniz ortalama 3-4 iş günü içerisinde tarafınıza ulaşmaktadır.

Kargom nerede vatan Kargo?

VATAN KARGO | 0850 333 38 38.

MNG Kargo devletin mi?

MNG Kargo, 2003 yılında MNG Holding iştiraki olarak kurulmuştur. ... MNG Kargo, Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220 farklı ülkede, günde ortalama 600 bin adrese hizmet ulaştıran Türkiye'nin kargo şirketlerindendir.

MNG nin açılımı nedir?

MNG'nin açılımı "M ehmet N azif G ünal" demektir. Mehmet Nazif Günal'ın baş harfleri MNG Kargo'yu oluşturmaktadır. MNG kargo 2003 yılında Mehmet Nazif Günal tarafından kurulmuştur. ... Günde ortalama 600 bin adrese teslimat yapmaktadır.

Sizce en iyi Kargo şirketi hangisi?

Verilen bilgiye göre, bu yıl 'E-Ticaretin En İyileri' başlığı ile düzenlenen yarışmada, 'Kargo' kategorisinde birinciliğe ulaşarak bir kez daha yılın kazananı olan Aras Kargo, 2019 yılında da ECHO Awards'ta müşterisine 'En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan' kargo şirketi seçilme başarısı göstermişti.

Iyi kargo şirketi kimin?

Hasan Duvar - Yönetim Kurulu Başkanı - İYİ KARGO | LinkedIn.