Cumartesi günü Ankara'da nöbetçi noter var mı?

İçindekiler:

  1. Cumartesi günü Ankara'da nöbetçi noter var mı?
  2. Nöbetçi noterler devam ediyor mu?
  3. Ankara hafta sonu noter açık mı?
  4. 15 Temmuz 2020 nöbetçi noter var mı?
  5. Cumartesi açık noter var mı?
  6. Pazar günü Konya'da nöbetçi noter var mı?
  7. Nöbetçi noter ne zaman başlıyor?
  8. Cumartesi günleri noterler kaça kadar açık?
  9. Ankara Nöbetçi noter saat kaça kadar açık?
  10. Temmuz'da noterler açık mı?
  11. Pandemi noterler kaçta açılıyor?

Cumartesi günü Ankara'da nöbetçi noter var mı?

NOTERLER CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ AÇIK MI? Noterler, devlet kurumu olduğu için hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir. Nöbetçi Noterlikler Cumartesi ve Pazar Günleri saat 10.00 - 16.00 aralığında hizmet vermektedir.

Nöbetçi noterler devam ediyor mu?

Ankara. Adalet Bakanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 nedeniyle 'de hizmetlerine ara veren nöbetçi noterlikler, bu hafta sonu itibarıyla yeniden açıldı. Bugün ve yarın ülke genelindeki 119 nöbetçi noterliklerde işlem yapılabilecek.

Ankara hafta sonu noter açık mı?

Hafta sonları saat 10.00-16.00 saatlerinde açık olacak nöbetçi noterliklerde, salgın tedbirleri de uygulanacak. Nöbetçi noterlikler, Türkiye Noterler Birliğinin internet sitesinden öğrenilebilecek.

15 Temmuz 2020 nöbetçi noter var mı?

Yarın, yani 15 Temmuz Perşembe günü noterler açık olacak sorusu merak edildi. Resmi tatil olan 15 Temmuz'da kamu çalışanları izinli sayılacak. 15 Temmuz'un resmi tatil olması dolayısı ile nöbetçi noterler ve noterler hizmet vermeyecek. Noter işlemi olan vatandaşlar 16 temmuz cuma günü işlemlerini tamamlayabilecek.

Cumartesi açık noter var mı?

Türkiye genelinde 119 noter, bu hafta sonu hizmet verecek. Nöbetçi noterlik uygulaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında noterlik hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı yürütülmesi amacıyla tarihinde başlatıldı.

Pazar günü Konya'da nöbetçi noter var mı?

Konya Nöbetçi Noterler; Cumartesi ve Pazar günleri saat 10:00 – 16:00 aralığında hizmet vermektedir.

Nöbetçi noter ne zaman başlıyor?

Bugün saat 10.00 itibarıyla tekrar başlayan uygulama kapsamında bu hafta sonu 119 noter hizmet verecek. Nöbetçi noterler 10.00-16.00 saatleri arasında salgın ile ilgili gerekli önlemleri alarak hizmet verecek.

Cumartesi günleri noterler kaça kadar açık?

Bugün saat 10.00 itibarıyla tekrar başlayan uygulama kapsamında bu hafta sonu 119 noter hizmet verecek. Nöbetçi noterler 10.00-16.00 saatleri arasında salgın ile ilgili gerekli önlemleri alarak hizmet verecek. Nöbetçi noter sayısının yoğun talebin olduğu il ve ilçelerde ilerleyen haftalarda arttırılacağı da belirtildi.

Ankara Nöbetçi noter saat kaça kadar açık?

Nöbetçi Noterlikler Cumartesi ve Pazar Günleri saat 10.00 - 16.00 aralığında hizmet vermektedir. Türkiye Noterler Birliği, Söğütözü Mahallesi, Söğütözü Caddesi No:4, 06510 Çankaya/Ankara adresinde bulunmaktadır.

Temmuz'da noterler açık mı?

Noterler 19 Temmuz saat 12.30'a kadar açık olacak. Yarım gün resmi tatil olduğun için tüm noterler saat 12.30'dan sonra kapalı olacak.

Pandemi noterler kaçta açılıyor?

Bugün saat 10.00 itibarıyla tekrar başlayan uygulama kapsamında bu hafta sonu 119 noter hizmet verecek. Nöbetçi noterler 10.00-16.00 saatleri arasında salgın ile ilgili gerekli önlemleri alarak hizmet verecek.