Aile hekimleri saat kaça kadar çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Aile hekimleri saat kaça kadar çalışıyor?
  2. Sağlık ocağı hangi tahlilleri yapar 2021?
  3. Sağlık ocağı kan sonuçları ne zaman çıkar?
  4. 15 Temmuz'da sağlık ocakları açık olur mu?
  5. Sağlık ocağı kan tahlili kaça kadar?

Aile hekimleri saat kaça kadar çalışıyor?

Yurt genelinde sağlık ocakları 08:00'de açılıyor, 12:30 / 13:30 arası öğle molasına giriyor ve saat 17:00'de ise kapanıyor. AİLE HEKİMLİĞİ HAFTA SONU AÇIK MI? Sağlık ocakları hafta sonu günleri yani Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır.

Sağlık ocağı hangi tahlilleri yapar 2021?

Aile hekiminden randevu alınarak ücretsiz olarak yaptırılacak check-up'ta vatandaşların kan basıncı, kan şekeri, kan kolesterol ve yağ düzeyleri, EKG yani kalp grafisi, idrar tahlilleri, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri ile kanser taraması yapılacak.

Sağlık ocağı kan sonuçları ne zaman çıkar?

Sağlık ocağı (Aile Hekimliği) merkezlerinin Online Laboratuvar Tahlil Sonuçları internet ortamında vatandaşların kullanımına açıktır. Sağlık Ocağında yaptıracağınız kan sonuçlarını ertesi gün almak istiyorsanız saat 13:00'ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları pazartesi günü açıklanır.

15 Temmuz'da sağlık ocakları açık olur mu?

15 TEMMUZ'DA HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI? Hastaneler resmi tatillerde sadece acil bölümlerde hizmet veriyorlar bu nedenle 15 Temmuz 2021 Perşembe günü acil bölümler açık olacak, bugün hastanelerde poliklinik hizmetleri olmayacak.

Sağlık ocağı kan tahlili kaça kadar?

Merkezimizden alınan tahliller halk sağlığı labaratuvarında çalışılmakta sonuçlar ertesi gün öğleden sonra (13.30'dan sonra) bağlı olduğu aile hekiminden alınmaktadır. Merkezimizin Kan Alma günlerinde; hastalarımızın Sabah 08:30 - 10:30 saatleri arasında ve aç olarak gelmeleri rica olunur.