Martı scooter hangi firmanın?

İçindekiler:

  1. Martı scooter hangi firmanın?
  2. Martı kime?
  3. Martı scooter kaç para?
  4. Martı nerelerde?
  5. Martı kimin girişimi?
  6. Martı yerli mi?
  7. Martı sürmek zor mu?
  8. Martı scooter kaç km gider?
  9. Martı nasıl bulunur?
  10. Martı nasıl ödenir?
  11. Martı scooter ne oldu?
  12. Martı scooter kaç beygir?
  13. Martı yokuş çıkıyor mu?
  14. Martılar nasıl çalışır?
  15. Martı ne kadar gider?
  16. Martı scooter kaç dakika?
  17. Istanbulda Martı scooter nasıl kiralanır?
  18. Martı kaç km gider?

Martı scooter hangi firmanın?

Martı İleri Teknoloji A.Ş.

Martı kime?

Martı kimin? MARTI scooterlarının sahibi olan Martı İleri Teknoloji Anonim Şirketi, Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından 2019'da kurulmuştur. Martı özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Ordu ve Gaziantep'te oldukça popüler olan bir scooter paylaşım sistemidir.

Martı scooter kaç para?

Martı Scooter Kiralama Fiyatları 2021 yılında yolculuğa başlamak 1,99 TL , kullandığınız her bir dakika için 0,79 TL olarak ücretlendiriliyor.

Martı nerelerde?

Martı şimdilik İstanbul'un yanında Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir ve Gaziantep şehirlerinde bulunmaktadır.

Martı kimin girişimi?

Girişimci Oğuz Alper Öktem 2018'de kurduğu elektrikli scooter paylaşım girişimi Martı ile sizlerin oylarınızla Webrazzi Ödülleri'nde hem yılın girişimcisi hem de yılın girişimi ödülüne layık görüldü. Martı ve Öktem, geçen sene de aynı kategorideki ödülleri almıştı.

Martı yerli mi?

Bir süredir takip ettiğimiz Türkiye'nin ilk yerli elektrikli scooter girişimi Martı ile sizleri tanıştırmak isteriz. Martı, kısa mesafelerde kullanabileceğiniz, mobil uygulama üzerinden scooter'ın yanında anında kiralama yapabileceğiniz ve ilk olarak İstanbul'da faaliyete geçen bir mikro-mobilite girişimidir.

Martı sürmek zor mu?

Martı'nın kullanımının oldukça kolay olduğunu da belirtelim. Hiç elektrikli scooter kullanmayan biri olarak yaklaşık 1 dakika içinde Martı'yı kullanmaya alıştım. Martı'yı sürerken uygulama üzerinden sürüşünüzün kaçıncı dakikasında olduğunuzu görebildiğinizi de ekleyelim.

Martı scooter kaç km gider?

Dünya çapındaki mikromobilite araçları ortalama 25 km/sa hıza çıkabiliyorken Martı elektrikli scooterlarının hızını güvenlik açısından 18 km/sa ile limitlemiştir. Martı'nın belirlediği hız limiti maraton koşucusu hızının dahi altındadır.

Martı nasıl bulunur?

Etrafta Martı scooter nerelerde var diye merak ediyorsanız uygulamadan sistemi açarak harita üzerinden en yakın Martı'yı görebilirsiniz. Haritadan Martı'nın yerini bularak yanına gidebilir ve kolayca kiralayabilirsiniz. Basit bir işlem ile alabileceğiniz bu scooterlar ile eğlenceli yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.

Martı nasıl ödenir?

Yolculuğumun Ücretini Nasıl Ödeyeceğim? Martı'yı kullanabilmek için uygulamaya bir kredi kartı tanımlamalısın. Sürüş sonrası ödemen gereken tutar uygulamaya eklediğin kredi kartından otomatik olarak tahsil edilir.

Martı scooter ne oldu?

Beşiktaş'ta 'martı' olarak bilinen elektrikli scooter kullanan 17 yaşındaki Okan Yıldız otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bazı kuralları olsa da isteyen herkesin rahatlıkla kullanabildiği martılar zaman zaman trafikte tehlike oluşturuyor.

Martı scooter kaç beygir?

Martı imzalı yerli scooter Anadolu 1 ve sunduğu özellikler Yerli scooter modeli olma özelliği taşıyan Anadolu 1, sürüş deneyimine yeni bir heyacan getiriyor. 250w motor gücü sayesinde saatte 25 kilometre hıza ulaşabilen scooter şu anda kullanılan scooter modellerinde olduğu gibi saatte 18 kilometre hız sunuyor.

Martı yokuş çıkıyor mu?

Yokuş performansı teknik olarak belli. Fakat biraz da size bağlı. Kilonuz düşükse ve doğru bir duruşa sahipseniz 10 derece eğimli yokuşları çıkabilirsiniz.

Martılar nasıl çalışır?

Martı ile yolculuğa başlamak için yapacakların çok basit.
  1. Martı Uygulaması içerisinde yer alan harita üzerinden en yakınındaki Martı'yı bul.
  2. Martı'nın üzerindeki QR kodunu tara veya Martı'nın kodunu kendin gir.
  3. Otomatik kilitli Martı'lardan birini kullanıyorsan kilidin açıldı bile. ...
  4. Yolculuğa başla.

Martı ne kadar gider?

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Yapılan düzenlemenin ardından 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu.

Martı scooter kaç dakika?

Daha önce hiç scooter kullanmadıysanız Martı scooterı boş bir yolda düşük hızda biraz denemenizi tavsiye ederim. 1-2 dakika içerisinde scootera alışıyorsunuz. Araçların geçmediği bir bisiklet yoluna girip orada Martı kullanmanız hem araca alışmanız hem de güvenli bir sürüş için ideal bir yer.

Istanbulda Martı scooter nasıl kiralanır?

Martı scooter kiralama yapabilmek için telefonlarınıza Martı uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulama üzerinden gerekli kayıt bilgilerinizi doldurup banka ya da kredi kartınızı uygulamaya tanımladığınız taktirde üye işlemleriniz tamamlanır ve kiralamaya hazır duruma gelirsiniz.

Martı kaç km gider?

Dünya çapındaki mikromobilite araçları ortalama 25 km/sa hıza çıkabiliyorken Martı elektrikli scooterlarının hızını güvenlik açısından 18 km/sa ile limitlemiştir.