Crop giysi ne demek?

İçindekiler:

  1. Crop giysi ne demek?
  2. Crop kot ne demek?
  3. Crop fit ne demek?
  4. Kadın Crop nedir?
  5. Crop özelliği ne demek?
  6. Basic kalıp ne demek?
  7. Fotoğrafta Crop ne demek?
  8. Comfort Fit kalıp ne demek?
  9. Crop Top nasıl kombinlenir?
  10. Crop makine ne demek?
  11. Kamerada Crop nedir?
  12. Basic ne anlama geliyor?
  13. Regular fit basic ne demek?
  14. Comfort FIT ne demek?
  15. Comfort Fit gomlek ne demek?
  16. Crop Top ustune ne giyilir?
  17. Crop bluz altına ne giyilir?

Crop giysi ne demek?

Crop Top, göbeğin açık kaldığı tişörtlere ya da bluzlara denilmektedir. Sokak giyiminin önemli parçalarından olan Crop Top'lar, son günlerde kombinlerde de öne çıkmaktadır. Yüksek bel kıyafetlerle giyilebilen bu ürünler, son dönemin trendleri arasında yer almaktadır.

Crop kot ne demek?

Crop Nedir? Bir tür üst kıyafet çeşitidir aslında uzun tüs kıyafetlerin aksine göbeğin açıkta kaldığı tişörtlerdir. Hepsi komple göbek üstü olmasa da bel ve orta kısımlar açıkta kalır. Yüksek bel kıyafetlerle giyilen son zamanların en trend tişörtlerindendir.

Crop fit ne demek?

Uzunluğu diz altı ile ayak bilekleri arasında herhangi bir yerde biten, kesilmiş gibi görünen model.

Kadın Crop nedir?

Crop top, göbeği ön plana çıkaran yani 'göbeği açık' olarak tarif edilen bir üst giyim modeline verilen isimdir. Crop toplar farklı şekillerde kombinlenebilir ve aslında farklı pek çok üst giyim ürününde de crop top modelleri görmek mümkündür. Kazaklarda, bluz ve büstiyerlerde crop modellerie rastlamak mümkündür.

Crop özelliği ne demek?

Crop” yani konumuz olan alan içindeki karşılığı olabilecek türkçesi kesme, kesit alma işlemidir. Bu işlem bir çok kişi tarafından yanlış olarak yakınlaştırma, büyütme denilerek ifade ediyor. Yapılan işlemin sonucu pek de yanlış bir tanımlama değilmiş gibi görünüyor olabilir.

Basic kalıp ne demek?

1) Basic Nedir? Basic; ana, temel, esas ve basit anlamına gelmektedir. Modadaki yeri de temel, esas ve basit anlamlarından esinlenerek oluşturulmuştur. Yani basic kıyafetlerin modası kolay kolay geçmez, çok kolay kombinlenebilir, modanın temel parçalarından biridir demek doğru olur.

Fotoğrafta Crop ne demek?

Dijital fotoğrafçılık alanında sıkça rastladığım yanlış bir tabiri açıklayıp doğrusunu anlatmaya çalışacağım. “Crop” yani konumuz olan alan içindeki karşılığı olabilecek türkçesi kesme, kesit alma işlemidir. Bu işlem bir çok kişi tarafından yanlış olarak yakınlaştırma, büyütme denilerek ifade ediyor.

Comfort Fit kalıp ne demek?

Confort fit kalıp, rahat kalıp demektir. Yani dar kalıp kadar bedeni sarmayan aynı zamanda geniş kalıp kadar da boş durmayan kalıp şeklidir.

Crop Top nasıl kombinlenir?

Crop-Top giymeyi tercih ediyorsanız, altınıza giydiğiniz ile dengelemeniz daha hoş bir görünüm yakalamanızı sağlar. Örneğin; altınıza maksi boy etek, ispanyol paça pantolon tercih edebileceğiniz gibi, Skinny kot pantolonlarla da kombinleyebilirsiniz.

Crop makine ne demek?

Crop sensör Full frame sensör boyutunun ortalama 1.5 katı daha küçük olan sensöre denilmektedir. Boyut olarak ortalama 16x24mm olarak piyasaya sürülmektedirler. Crop sensörler fullframe sensörlere göre kalite olarak daha düşük görüntü oluştururlar.

Kamerada Crop nedir?

sensör boyutu yaklaşık olarak 15.8 x 23.6 mm dir. Bu iki standart arasındaki oran Odak Uzaklığı Çarpanı ya da Kırpma Faktörü ( Crop Factor ) olarak adlandırılır. Bu değerler hesaplandığında FF ve Nikon DX format diyagonalleri arasındaki oran 1.5 olarak bulunacaktır.

Basic ne anlama geliyor?

Basic; ana, temel, esas ve basit anlamına gelmektedir. Modadaki yeri de temel, esas ve basit anlamlarından esinlenerek oluşturulmuştur. Yani basic kıyafetlerin modası kolay kolay geçmez, çok kolay kombinlenebilir, modanın temel parçalarından biridir demek doğru olur.

Regular fit basic ne demek?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. Slim fit ürünlerinde ise aşağıya doğru bir daralma gözlenir.

Comfort FIT ne demek?

Confort fit kalıp, rahat kalıp demektir. Yani dar kalıp kadar bedeni sarmayan aynı zamanda geniş kalıp kadar da boş durmayan kalıp şeklidir.

Comfort Fit gomlek ne demek?

Regular Fit'te biraz daha ferah bir şekilde vücudunuza oturduğunu görürsünüz. Comfort Fit'te ise tam bir rahatlık ve bolluk hissedersiniz. Gömleğin kalıbı, gömlek üzerine tıklanarak açılan kendi sayfasında sağ tarafta özellikler kısmında üstte belirtilmektedir.

Crop Top ustune ne giyilir?

Crop-Top giymeyi tercih ediyorsanız, altınıza giydiğiniz ile dengelemeniz daha hoş bir görünüm yakalamanızı sağlar. Örneğin; altınıza maksi boy etek, ispanyol paça pantolon tercih edebileceğiniz gibi, Skinny kot pantolonlarla da kombinleyebilirsiniz.

Crop bluz altına ne giyilir?

Crop top kombinler için crop top altına ne giyilir sorusunda karşımıza jean pantolon modelleri, tayt modelleri ve plazzo pantolon modelleri çıkmaktadır. Crop top bluz altına kalem etek, şort veya a kesim etikte kullanılabilir. Özellikle midi etek modelleri crop top kombin yapımında sıklıkla kullanılmaktadır.