n11 ne zaman halka arz?

İçindekiler:

  1. n11 ne zaman halka arz?
  2. n11 halka arz olacak mi?
  3. Ünlü Co ne zaman işlem görecek?
  4. n11 in sahibi kim?
  5. Getir halka açık mı?
  6. ÜNLÜ yatırım Holding Borsada ne zaman işlem görecek?
  7. Bobet ne zaman işlem görecek?
  8. Doğuş Planet kime ait?
  9. n11 in adı nereden geliyor?
  10. Getir ne kadar ücret alıyor?
  11. Getirde en az ne kadar?
  12. BMS ne zaman işlem görecek?

n11 ne zaman halka arz?

Söz konusu taslak izahname, Şirket'in internet sitesinde Kurul'un II-5.1 sayılı İzahname ve İhraç Belgesi Tebliği'nin 28'inci maddesinin ikinci fıkrası hükmü ve sair sermaye piyasası mevzuatı hükümlerinin öngördüğü koşullar çerçevesinde sunulmaktadır. 20.05.2021 tarihinde Kurul'a 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, ...

n11 halka arz olacak mi?

n11.com halka arz için SPK'ya gönderdiği taslak izahnameyi yayımladı. Şirketin, kesinleşmemiş rakamlara göre şirketin yüzde 15.3'ü halka arz edilecek. ... Taslak izahnameye göre halka arzı aracılık eden konsorsiyumun liderliğini İş Yatırım, Ak Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım yürütecek.

Ünlü Co ne zaman işlem görecek?

31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında talep toplama süreci tamamlanan ve toplam halka arz büyüklüğü 314 milyon TL olarak gerçekleşen Ünlü Yatırım Holding 7 Haziran'dan itibaren Yıldız Pazar'da işlem görecek. Ünlü&Co hisseleri Borsada Yıldız Pazar'da 7 Haziran'da işlem görmeye başlayacak.

n11 in sahibi kim?

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük teknoloji gruplarından SK Group'un ortaklığında Doğuş Planet çatısı altında Mart 2013'te kurulmuştur.

Getir halka açık mı?

Getir şirketi hisse satışı borsa üzerinden yoktur. Zira şirket BİST'te işlem görmüyor. Getir halka arz edilememiştir.

ÜNLÜ yatırım Holding Borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 6,9 TL/pay baz fiyat, "UNLU.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Bobet ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 3,50 TL/pay baz fiyat, "BOBET.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Doğuş Planet kime ait?

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük gruplarından SK Group'un ortaklığında Haziran 2012'de kuruldu. Doğuş Planet, SK Group'un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu'nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.

n11 in adı nereden geliyor?

Tarihçe. Türkiye merkezli Doğuş Grubu ile Güney Kore merkezli SK Group, Haziran 2012'de Doğuş Planet adlı şirketi kurdu. Bu şirket de 'te n11.com'u hayata geçirdi. Adı başlangıçta numaraonbir.com olarak belirlenen site, adını SK Group'un Güney Kore'deki 11st.co.kr girişiminden almaktadır.

Getir ne kadar ücret alıyor?

Ülkemizde popüler online alışveriş uygulamalarından biri olan Getir markası tüm ülkede geniş bir iletişim ağıyla hizmet veriyor. Getir kurye ücreti motor kullanan çalışanlar için 3.200 TL ile 4.000 TL aralığında değişiyor. Araçlı kuryeler için ise maaş aralığı 3.500 TL ile 5.000 TL arasında değişiyor.

Getirde en az ne kadar?

Getir'den sipariş vermek için minimum teslimat tutarınız 25 TL olması gerekmekte. Getir getirme ücreti olarak 3.5 TL almakta. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile saat 18:00'e kadar getirme ücreti alınmamakta.

BMS ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyat, "BMSCH.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.