Trendyol da nasıl Satıcı olunur?

İçindekiler:

  1. Trendyol da nasıl Satıcı olunur?
  2. Trendyol nasıl canlı destek?
  3. Trendyol pazar yeri ne demek?
  4. Trendyola nasıl çalışılır?
  5. Partner Trendyol ne demek?
  6. Trendyol sipariş Soruları bölümü nerede?
  7. Trendyol kadın KOBİ nedir?

Trendyol da nasıl Satıcı olunur?

Trendyol Mağaza Açmak İçin Gerekli Evraklar
  1. Ad – Soyad.
  2. Cep Telefonu.
  3. E-posta Adresi.
  4. Satış Yapacağınız Ürün Kategorisi.
  5. Şirket Türünüz.
  6. T.C Kimlik Numarası veya Vergi Numarası ( Şahıs şirketleri için T.C Kimlik numarası, Anonim ve Limited şirketleri için Vergi Numarası)
  7. İl ve İlçe Bilgisi.
Daha fazla öğe...

Trendyol nasıl canlı destek?

Cumartesi günleri 10: 00-24: 00 ve pazar günleri 10: 00-17: 00 arasında hizmet vermektedir. Doğrudan Trendyol çağrı merkezine bağlanmak için 02 00'ı arayabilirsiniz.

Trendyol pazar yeri ne demek?

Trendyol farklı markaların, kurumsal firmaların, bireysel/tüzel şirketlerin ürünlerini sattığı pazaryeri sitesidir. 2009 yılında Demet Mutlu tarafından kurulan Trendyol'un merkezi İstanbul'dadır.

Trendyola nasıl çalışılır?

Trendyol.com'da mağaza açma sürecinizi aşağıdaki adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz ; 1) İlk olarak, “Trendyol Tedarikçi Başvuru” adresine giderek tedarikçi başvuru formunu doldurup, formu Trendyol'a iletmelisiniz. 2) Form gönderimi sonrasında, Trendyol yetkilileri başvurunuzu değerlendirmeye almaktadır.

Partner Trendyol ne demek?

Trendyol partner, Trendyol'da satış yapan kişilerin yer aldığı programdır. Hepimizin yakından tanıdığı ve çoğumuzun her gün giriş yaptığı Trendyol, Türkiye'de satıcılar ve alıcıları buluşturan online pazaryerlerinden biridir.

Trendyol sipariş Soruları bölümü nerede?

Müşterilerin siparişle ilgili sorduğu sorular satıcı panelinde; sipariş başlığı altındaki Sipariş Soruları sekmesinde ve Ürün başlığı altındaki ürün soruları sekmesini açtığınızda, yan sekmeden Sipariş Soruları altında görüntülenebilir.

Trendyol kadın KOBİ nedir?

Trendyol'un kadın KOBİ destek programı Güçlü Kadınlar Programı'na bir işletmede yüzde 50'den daha fazla hisse sahibi olan kadın girişimciler ve kadın kooperatifleri kolayca başvurabiliyor. Yüzde 80'e varan komisyon indirimi sunulan program kapsamında reklam, pazarlama, eğitim, entegrasyon ve banka desteği de veriliyor.