15 gün sokağa çıkma yasağı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 15 gün sokağa çıkma yasağı ne zaman?
  2. 81 ildeki Yasak ne zaman başlıyor?
  3. Kaç gün sokağa çıkma yasağı olacak?
  4. 3 hafta kısıtlama gelecek mi?
  5. Cuma yasak kaçta başlıyor?
  6. Cumartesi pazar yasağı ne zaman başlıyor?
  7. Sokağa çıkma yasağı cuma günü var mı?
  8. Yasak saatleri ne zaman?
  9. Haftasonu dışarı çıkma yasağı var mı?
  10. Cuma sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?
  11. Haftasonu yasağı var mı?
  12. Cumartesi Pazar marketler açık olacak mı?

15 gün sokağa çıkma yasağı ne zaman?

Tam kapanmanın üzerinden 15 gün geçti, sona ermesine kısa bir süre kaldı. 29 Nisan'da başlayan tam kapanma kapsamındaki sokağa çıkma yasağı, Pazartesi sabah 05:00'de sona erecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Tam kapanma süresini 19 Mayıs'a kadar uzatmak gibi bir gündemimiz şimdilik yok" dedi.

81 ildeki Yasak ne zaman başlıyor?

Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın Perşembe günü saat 19.00'da başlayıp Pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Kaç gün sokağa çıkma yasağı olacak?

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI NE KADAR SÜRECEK? 1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi, 3 Ocak Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde uygulanacak. Buna göre yılbaşında toplam 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

3 hafta kısıtlama gelecek mi?

3 HAFTA KESİNTİSİZ TAM KAPANMA Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihler arasında kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Cuma yasak kaçta başlıyor?

Hafta içi akşam 21:00'dan sabah 05:00'a kadar süren sokağa çıkma yasağı hafta sonu ise Cuma akşam 21:00'dan Pazartesi sabah 05:00'a saatlerine kadar sürecek. Yeni bir karar alınıncaya kadar kısıtlamaların bu şekilde devam etmesi planlanıyor.

Cumartesi pazar yasağı ne zaman başlıyor?

Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00'de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı sadece Pazar günü uygulanacak. Kademeli normalleşme adımları ile hafta içi günleri saat 22:00'ye çekilen sokağa çıkma yasağında hafta sonu için de düzenlemeye gidildi.

Sokağa çıkma yasağı cuma günü var mı?

Kademeli normalleşme adımları ile yasaklarda yeni kararlar alındı. Hafta içi belirli saatlerde uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonunda tam zamanlı olarak devam edecek. ... Cuma günü saat 21:00'de başlayan yasak pazartesi günleri saat 05.00'e kadar devam edecek.

Yasak saatleri ne zaman?

1 Haziran itibariyle uygulanmaya başlanan kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak ...

Haftasonu dışarı çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Cuma sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Haftasonu yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Cumartesi Pazar marketler açık olacak mı?

Marketler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek. Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde marketler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. ... Marketler haftanın yedi günü müşterilerine hizmet vermeyi sürdürecek.