Instagram hesabı nasıl oluşturulur?

İçindekiler:

  1. Instagram hesabı nasıl oluşturulur?
  2. Instagram hesabı kapatılırsa nasıl açılır?
  3. Telefonda ikinci Instagram nasıl açılır?
  4. Çoklu hesap nasıl açılır?
  5. Instagram hesabı kaç ihlalde kapanır?
  6. Instagram hesabı varken ikinci bir hesap nasıl açılır?

Instagram hesabı nasıl oluşturulur?

instagram.com adresine gidin. Kaydol'a tıklayın, e-posta adresinizi girin, bir kullanıcı adı ve parola oluşturun veya Facebook hesabınızla kaydolmak için Facebook ile Giriş Yap'a tıklayın.

Instagram hesabı kapatılırsa nasıl açılır?

Bunu yapmak için, yardım merkezinden talepte bulunmanız, bir rapor göndermeniz gerekir; Instagram'ın otomatik yanıt e-postası size hesabınız hakkında bazı ekstra bilgiler soracaktır. Android'de; Oturum açma ekranında, Oturum Aç simgesinin altında Oturum açmayla ilgili yardım alın seçeneğini görebilirsiniz.

Telefonda ikinci Instagram nasıl açılır?

Profil sayfasına giderek Ayarlar ikonuna tıklayın. Sayfayı aşağıya kaydırın ve karşınıza çıkan Hesap Ekle (Add Account) sekmesine tıklayın. Eklemek istediğiniz Instagram hesabına ait kullanıcı adı ile şifreyi girin. Çoklu hesap özelliği maksimum 5 adet hesap eklenmesine imkan tanıyor.

Çoklu hesap nasıl açılır?

Birden çok hesapta aynı anda oturum açma
  1. Bilgisayarınızda Google'da oturum açın.
  2. Sağ üstte, profil resminizi veya baş harfinizi seçin.
  3. Menüde, Hesap ekle'yi seçin.
  4. Kullanmak istediğiniz hesapta oturum açmak için talimatları uygulayın.

Instagram hesabı kaç ihlalde kapanır?

Bir Instagram hesabının kapanması için belirli bir şikâyet sayısı yoktur. En geniş kullanıcı kitlesine sahip olan Instagram, bünyesinde binlerce aktif hesap bulundurmaktadır. Bu hesaplardan da her gün binlercesi şikayetler sonucu kapanmaktadır.

Instagram hesabı varken ikinci bir hesap nasıl açılır?

Profilinize gitmek için sağ alttaki simgesine dokunun. Sağ üstteki simgesine ve ardından Hesap Değiştir'e dokunun. Hesap Ekle'ye ve ardından Instagram ile giriş yap'a dokunun. Eklemek istediğiniz hesabın kullanıcı adı ve şifresini girin.