Yurt dışından gelen kargolar nereye gelir?

İçindekiler:

  1. Yurt dışından gelen kargolar nereye gelir?
  2. Almanyaya PTT kargo ne kadar?
  3. Yurtdışından kargo gelir mi?
  4. Kargo gümrükte ne kadar bekler?
  5. Almanya gelen kargo kaç günde gelir?
  6. Kargo ne kadar tutar PTT?
  7. Yurt disindan gelen kargolar kontrol ediliyor mu?
  8. Yurtdışı kargo kaç günde gider?
  9. Yurt dışından gelen kargo gümrükte kaç gün bekler?
  10. PTT gönderi gümrükte tutuluyor ne demek?
  11. DHL Almanya kargo kaç günde gelir?
  12. PTT Kargo kilosu ne kadar 2021?
  13. 20 kg kargo kaç lira?
  14. Kargo ile ne gönderilmez?
  15. PTT kargo ile sıvı gönderilir mı?

Yurt dışından gelen kargolar nereye gelir?

Ürünün gümrük işlemleri varsa veya ürünün gümrüklü olduğu düşünülüyorsa bulunduğunuz ildeki Gümrük Müdürlüğü'ne sevk edilir. Ürün bulunduğunuz ile ulaştığında PTT'nin kargo bölümünde bekler.

Almanyaya PTT kargo ne kadar?

PTT yurt dışı kargo Almanya servisinde TURPEX alanından yapılan araştırmaya göre, PTT kargo yurtdışı fiyatları aşağıdaki gibi; 0.5 kg: 91.50 TL. TL. TL.

Yurtdışından kargo gelir mi?

Alınan kargo kapı teslimi olarak hizmet verilmektedir. Yurt dışından getirilen kargolar için gümrükte vergi oluşabilir. Yurtdışı Kargo olarak her türlü gelen taleplere cevap vererek en güvenli servisle tüm yurt dışında ki ürün, mal, koli ve paketler toplama yapılarak yurt içinde merkez ofise gönderilir.

Kargo gümrükte ne kadar bekler?

Ürünün gümrüksüz olduğu düşünülürse, adresinize gönderilmek üzere postalanır ve muhtemelen 3-4 gün içinde paketinize kavuşursunuz. Ürünün gümrük işlemleri varsa veya ürünün gümrüklü olduğu düşünülüyorsa bulunduğunuz ildeki Gümrük Müdürlüğü'ne sevk edilir.

Almanya gelen kargo kaç günde gelir?

Almanya'dan Türkiye'ye Express Kargo Fiyatları 2021 DHL hızlı kargo ile paket gönderme işlemi yaptığınızda gönderinizin kargo süresi en geç 2 gün içerisinde size teslim edilmektedir.

Kargo ne kadar tutar PTT?

PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

Yurt disindan gelen kargolar kontrol ediliyor mu?

Yurt dışından gelen ürünler tek tek kontrol ediliyor ve PTT şubelerinde 1 hafta bekletiliyor. Eğer gönderi takibi tam yapılmazsa ürün 1 hafta sonra PTT'den geldiği ülkeye geri gönderiliyor.

Yurtdışı kargo kaç günde gider?

Ancak genel olarak teslim aldığımız yurtdışı kargo paketlerinizi; Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine 1 ila 2 iş günü içerisinde, Amerika'ya 2 ya da 3 gün içerisinde, diğer ülkelere ise ortalama 1 ila 5 gün içerisinde teslim etmekteyiz.

Yurt dışından gelen kargo gümrükte kaç gün bekler?

Eğer, ürünün gümrüksüz olduğu düşünülürse doğrudan adresinize gönderilmek üzere postalanır ve muhtemelen 3-4 günde paketinize kavuşursunuz. Şayet, ürünün gümrük işlemleri varsa veya ürünün gümrüklü olduğu düşünülüyorsa bulunduğunuz ildeki Gümrük Müdürlüğü'ne sevk edilir.

PTT gönderi gümrükte tutuluyor ne demek?

Ürününüz şu anda gümrükte, yakın bir zaman içerisinde geçer muhtemelen.

DHL Almanya kargo kaç günde gelir?

DHL hızlı kargo ile paket gönderme işlemi yaptığınızda gönderinizin kargo süresi en geç 2 gün içerisinde size teslim edilmektedir. Normal kargo gönderimine göre ekspress kargo gönderme ücretleri daha hızlı teslim edilmesinden dolayı daha pahalıdır.

PTT Kargo kilosu ne kadar 2021?

Bu tabloya göre 2021 yılında kargo ücretleri şu şekildedir; 1 kg – 16,25 TL 2 kg – 18,25 TL 3 kg – 20 TL 3 kilogramdan sonra 30 kilograma kadar olan gönderilerde, kilo başına 1 lira 80 kuruş eklenmektedir. Yani 4 kilogram 21,80, 5 kilograma 23,60 TL ödenmektedir ve bu şekilde 30 kiloya kadar artış görülür.

20 kg kargo kaç lira?

Kargo Fiyatı Hesaplama
KG/DS
6-1018,60 TL23,70 TL
11-1526,80 TL31,60 TL
16-2031,50 TL38,10 TL
21-2537,80 TL44,30 TL
5 satır daha

Kargo ile ne gönderilmez?

Aşağıdaki ürünler (veya açıklamada yer alan ürünler) KargoGO.com'da yer alan kargo firmalarıyla taşınmamaktadır.
  • Aerosol.
  • Traş Kremi/ Losyonu.
  • Hava Yastığı
  • Alkollü İçecekler.
  • Cephane.
  • Hayvan (Canlı veya Ölü)
  • Petrol (Sıvı veya Gaz halde)
  • Aromaterapi Yağı
Daha fazla öğe...

PTT kargo ile sıvı gönderilir mı?

Uygulama bu tarz ürünlerin satışına izin verip anlaşmayı PTT Kargo ile yapmıştır ve uygulamadan her gün parfüm gibi sıvı ürünler de satışa sunulmaktadır. ...