SRC 4 nasıl alınır fiyatı nedir?

İçindekiler:

  1. SRC 4 nasıl alınır fiyatı nedir?
  2. SRC 4 sınavsız nasıl alınır?
  3. SRC 4 almak ne kadar sürer?
  4. B sınıfı ehliyet src 4 alabilir mi?
  5. SRC ve psikoteknik belgesi ne kadar?
  6. SRC belgesi nasıl alınır 2020 fiyatları?
  7. E devletten alınan SRC belgesi kartı nasıl alınır?
  8. E devletten src nasıl alınır?
  9. SRC almak kaç ay sürer?
  10. SRC belgesi almak ne kadar sürer?
  11. B ehliyeti olan hangi SRC belgesi alabilir?
  12. SRC 2 ve SRC 4 hangi araçları kullanır?
  13. Psiko teknik belgesi ne kadar?
  14. Psikoteknik yenileme ücreti ne kadar?
  15. SRC belgesi ücreti ne kadar?
  16. SRC belgesi almak için ne kadar para?
  17. SRC belgesi kartı nereden alınır?
  18. SRC Belgesi e-Devlet'ten nasil alinir 2021?
  19. SRC belgesi için ehliyet tarihi kaç olmalı?
  20. E-devlet src ücreti ne kadar?

SRC 4 nasıl alınır fiyatı nedir?

Src 2 belgesine sahip olan sürücüler, src 4 belgesi almak isterse 1008 TL. olan src 4 belgesi fiyatının yarısını öder. Yani toplamda 504 TL. vermesi yeterlidir.

SRC 4 sınavsız nasıl alınır?

Sınavsız ve eğitimsiz SRC belgesi almak isteyen sürücülerin 25.02.2003 tarihinden önce ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Bu tarihten önce B sınıfı ehliyete sahip olanlar SRC 2 ve SRC 4, C-D sınıfı ehliyete sahip olanlar SRC 2, SRC 3, SRC4 belgelerini alabilir.

SRC 4 almak ne kadar sürer?

Eğer ehliyetiniz 25.02.2003 tarihinden önce alınmış ise muafiyetten yararlanarak kursa gitmeden ve sınava girmeden SRC belgelerinizi alabilirsiniz.Aksi durumda kursa devam etmek ve sınava girerek başarılı olduktan sonra SRC belgenizi alabilirsiniz. KURSLAR KAÇ GÜNDÜR? SRC Eğitimleri 4-5 gün sürmektedir.

B sınıfı ehliyet src 4 alabilir mi?

Not: B ehliyeti olanlar, sadece src2 ve src4 belgesi alabilirler. Not: C veya D ehliyeti olanlar, src2,src 3, src 4 belgesinden istediğini talep edebilirler. E sınıfı ehliyeti olanların aşağıdaki belgeleri ibraz etmeleri gerekmektedir; 1) 25.02.2003 tarihinden önce alınmış E sınıfı ehliyetin fotokopisi.

SRC ve psikoteknik belgesi ne kadar?

E devlete İşlenebilir Psikoteknik Belgesi
İstenilen BelgeSertifika SınıfıToplam Ücret KDV Dahil TL
SRC-4-MuafiyetMuafiyetli SRC 40 TL
PsikoteknikPsikoteknik Belgesi200 TL
SRC1Uluslararası yolcu taşımacılığı1120 TL
SRC2Yurtiçi yolcu taşımacılığı1008 TL
13 satır daha

SRC belgesi nasıl alınır 2020 fiyatları?

İhtiyacınız doğrultusunda ship olmanız gereken Src Belgesi ücreti için bizimle iletişime geçiniz. Src 1 Belgesi : 1040 tl. Src 2 Belgesi : 936 tl. Src 3 Belgesi : 1066 tl.

E devletten alınan SRC belgesi kartı nasıl alınır?

Öncelikle E-Devlet sistemine TC Kimlik numaramızı ve Şifremizi yazarak giriş yapıyoruz. Karşımıza çıkan arama ekranına “Muafiyetli SRC” yazıyoruz ve karşımıza ilk çıkan “Muafiyetli SRC Belgesi Başvuru (Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı)” yazısına tıklıyoruz. Karşımıza bu ekran gelecektir.

E devletten src nasıl alınır?

e-Devlet şifresine sahip olan kişi, e-Devlet şifresine sahip olan kişi e-Devlet şifresiyle kamu kurumlarından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını seçip buradan mesleki yeterlilik belgesi işlemlerinden doğrudan SRC belgesine başvuru butonuna tıklayacak.

SRC almak kaç ay sürer?

Sınavı başarılı şekilde geçen adayların ise son aşamalarını tamamlaması 1 hafta kadar sürmektedir. Yani ortalama olarak ele aldığımızda sürücüler 1 ay gibi bir sürede SRC belgesi sahibi olabilirler.

SRC belgesi almak ne kadar sürer?

SRC1, SRC2, SRC3 ve SRC4 mesleki yeterlilik belgeleri şu an için süresiz olarak geçerlidir. Ancak yapılacak düzenleme ile src belgesi geçerlilik süresinde bir değişiklik olma ihtimali vardır.

B ehliyeti olan hangi SRC belgesi alabilir?

Ulaştırma Bakanlığı sınavları 3'er aylık dönemlerde yapılmaktadır ve bir sınavdan sadece bir tane SRC belgesi alınabilir. tarihinden önce B sınıfı ehliyet almış olanlar SRC2 ve SRC4, C-D sınıfı ehliyet almış olanlar SRC2, SRC3,SRC4 ve SRC5 belgelerine sınavsız başvuru yapabilirler.

SRC 2 ve SRC 4 hangi araçları kullanır?

Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne göre şirketlere kayıtlı otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, çekici tescilli araçları kullanan sürücülerin alması gereken belge türüdür. Sürücülerin araç türüne uygun SRC1, SRC2, SRC3, SRC4 ya da SRC5 belgelerini bulundurmaları kanuni zorunluluktur.

Psiko teknik belgesi ne kadar?

Psikoteknik Ücreti: 170 TL. Psikoteknik belgesi ücreti 2019 yılında kurumlar tarafından belirlendiği gibi, her kurumun kendi politikasına göre de hareket edilmektedir. Ancak, İl Sağlık Müdürlüğünün belirlemiş olduğu taban fiyatın altına düşülmesi söz konusu değildir.

Psikoteknik yenileme ücreti ne kadar?

2021 Yılında Psikoteknik Ücreti Ne kadardır? Türkiye'deki yasal sürece göre belli bir kurum tarafından fiyatlandırma yapılması gereken psikoteknik belgesi ücreti 2021 yılında KDV hariç 180 lira ile 250 lira arasında bir fiyatlandırmaya sahiptir.

SRC belgesi ücreti ne kadar?

SRC Belgesi harç ücreti, kart ücretiyle beraber ödenen sınav ücretidir. Harç ücreti olan 110 TL, sadece Halk Bankası Şubelerinden ödenir. 110 TL'lik bu ücret hem yazılı hem de pratik sınav için geçerli sayılır ve sadece bir defa ödenir.

SRC belgesi almak için ne kadar para?

İhtiyacınız doğrultusunda ship olmanız gereken Src Belgesi ücreti için bizimle iletişime geçiniz. Src 1 Belgesi : 1040 tl. Src 2 Belgesi : 936 tl. Src 3 Belgesi : 1066 tl.

SRC belgesi kartı nereden alınır?

SRC KARTINIZIN BASIMINI YAPACAK OLAN KURUM: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı SRC BELGESİ HARCININ YATIRILACAĞI BANKA: Halk Bankası şubeleri.

SRC Belgesi e-Devlet'ten nasil alinir 2021?

Sürücüler e-Devlet kapısından SRC belgesi almak için sisteme giriş yapmalılar ve arama kısmına “muafiyet kapsamında SRC” yazarak arama yapmalıdırlar.

SRC belgesi için ehliyet tarihi kaç olmalı?

Sınavsız SRC almak isteyen sürücülerin 'ten önce ehliyet almış olmaları gerekmektedir. Bu tarihten önce B sınıfı ehliyet alanlar SRC 2 ve SRC 4, C ve D sınıfı ehliyet alanlar ise SRC 2, SRC 3 ve SRC 4 belgelerini alabilirler.

E-devlet src ücreti ne kadar?

Alınacak tek belge için SRC ücreti 31 TL dir. SRC başvuruları e-Devlet üzerinden yapılmaktadır.