AÖF den mezun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. AÖF den mezun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  2. AÖF mezuniyet ne zaman yansır?
  3. Auzef ön lisans kaç kredi ile mezun olunur?
  4. Aöf 2 yıllık mezun olmak için kaç kredi gerekli?
  5. AÖF 4 yıllık kaç kredi ile mezun olunur?

AÖF den mezun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

AÖF'de mezun olduğumu nasıl anlarım? ... "Mezuniyet işlemleri devam etmekte olup birkaç gün içinde mezuniyet durumunuz sayfaya yansıdıktan sonra E-devletten mezun yazısı alabilirsiniz. Diplomalar sınav sonuçları açıklandıktan sonra 20 iş günü içinde bağlı olduğunuz büroya gönderilir."

AÖF mezuniyet ne zaman yansır?

Mezun oldum, diplomamı ne zaman alabilirim? Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.

Auzef ön lisans kaç kredi ile mezun olunur?

MADDE 27 – (1) Kayıtlı olduğu ön lisans programında en az 120 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın ön lisans diploması verilir.

Aöf 2 yıllık mezun olmak için kaç kredi gerekli?

Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik, lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF, YZ ve DZ notu olmayan Genel Not Ortalaması en az 2,00 olan ve diğer yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans veya önlisans diploması ...

AÖF 4 yıllık kaç kredi ile mezun olunur?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 AKTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler ...