Tomo ne demek kripto?

İçindekiler:

  1. Tomo ne demek kripto?
  2. FOMO anlami nedir?
  3. FOMO Coin ne demek?
  4. Domi ne demek kripto?
  5. Tomo borsada ne demek?
  6. FOMO nedir hastalık?
  7. FOMO nedir bağımlılık?
  8. Public sale ne demek kripto?
  9. Coinler nedir?
  10. TomoChain hangi borsalarda?
  11. TomoChain kaç TL?
  12. Sosyal medya hastalığı nedir?
  13. Fonlanmak ne demek?
  14. ICO price ne demek?
  15. Domi nedir borsa?

Tomo ne demek kripto?

TomoChain Nedir, TOMO'nun Amacı Ne? Tomochain, -platform koini olarak tabir etmemizden de anlayacağınız üzere- tıpkı Ethereum, EOS, Tron ve daha niceleri gibi üzerinde akıllı kontratlar oluşturabileceğiniz bir blokzincir platformu.

FOMO anlami nedir?

Bu kavramlardan biri olan “Fomo” da literatürde çok sık kullanılan terimler arasında yer alıyor. Psikoloji kökenli bir kavram olan fomonun açılımıfear of missing out”tır. Genel olarak sosyal medya bağımlıları için kullanılan ve çağımızın en çok karşı karşıya kaldığı durum olarak nitelenen bir duygudur.

FOMO Coin ne demek?

Fear of missing out” sözlerinin kısaltması. Bir kripto para fiyatının yükselmesiyle hissedilen, fırsatı kaçırma korkusudur.

Domi ne demek kripto?

Dominance; hakimiyet, üstünlük anlamını içermektedir. Piyasa hakimiyeti yani dominance, bir kripto paranın sahip olduğu piyasa değerini, kripto para piyasasının genel değerine oranlayarak hesaplanır.

Tomo borsada ne demek?

Bu blockhain ağı üzerinde işlem gören altcoine ise Tomochain (TOMO) ismi veriliyor. An itibariyle en popüler altcoinler sıralamasında 133. olarak listelenen TomoCoin'in bağlı bulunduğu Tomochain ağı üzerinde 4 adet dApps bulunuyor: ReplyBlock, Bigbom, Binkabi ve Updating.

FOMO nedir hastalık?

İnternet Bağımlılığı Sonrası Gelişen Sosyal Medya Hastalığı FOMO (Fear Of Missing Out) FOMO (fear of missing out) günümüzün yeni hastalıklarından birisidir. Kısaca, gelişmeleri takip edememe kaygısı, gelişmeleri kaçırma korkusu olarak bilinir.

FOMO nedir bağımlılık?

Fear of missing out” olarak Amerikan psikologlar tarafından yeni tanımlanan dilimize “gelişmeleri kaçırma korkusu” olarak çevrilen, internet ve akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle oluşan sosyal medyada olan gelişmeleri kaçırma endişesiyle seyreden yeni bir bağımlılık türü olarak tanımlanmaktadır.

Public sale ne demek kripto?

Bir borsa üzerinde bir kripto para biriminin mevcut en iyi fiyat üzerinden satın alınması veya satılması işlemidir.

Coinler nedir?

Kendi blockchain ağına sahip dijital para birimlerine coin denir. Bitcoin (BTC), Monero (XMR) ve Ether (ETH) gibi projeler kripto para "coin"lerine örnektir. Ortak noktaları, her birinin kendi bağımsız defterine sahip olmasında yatıyor. BTC, orijinal Bitcoin blockchain ağı üzerinde işlem görüyor.

TomoChain hangi borsalarda?

CoinGecko'yu Destekleyin
#BorsaFiyat Farkı
1Binance0.11%
2VCC Exchange0.08%
3Gate.io0.62%
4MEXC Global0.14%
3 satır daha

TomoChain kaç TL?

TomoChain bugünkü fiyatı ₺18.78 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺93,598,944 TRY.

Sosyal medya hastalığı nedir?

NOMOFOBİ: İletişim araçlarının yanında olmaması durumunda ise yaşanan korku ve kaygı hissi “nomofobi” hastalığı olarak adlandırıldı. İngilizcedeki “no mobile phone” kelimelerinin kısaltmasından oluşan bu hastalıkta, sosyal medya kullanıcısı telefon, tablet gibi erişim cihazlarının olmaması durumunda kaygı yaşıyor.

Fonlanmak ne demek?

Platformlar aracılığıyla ve kampanyalar vasıtası ile girişim şirketinin belli bir miktar hissesinin/payının ihraç edilerek menkul kıymete dönüştürülmesi ve bu payların karşılığında toplanan tutarların emanet yetkilisinde toplanması işlemidir.

ICO price ne demek?

İlk Para Teklifi (ICO), kripto para birimi endüstrisinin İlk Halka Arz (IPO) ile eşdeğeridir. ... Çoğu ICO, yatırımcıların, fonları depolayan ve yeni jetonda daha sonraki bir zamanda eşdeğer bir değer dağıtan akıllı bir sözleşmeye para (genellikle Bitcoin veya Ethereum) göndermesini sağlayarak çalışır.

Domi nedir borsa?

Dominance; hakimiyet, üstünlük anlamını içermektedir. Piyasa hakimiyeti yani dominance, bir kripto paranın sahip olduğu piyasa değerini, kripto para piyasasının genel değerine oranlayarak hesaplanır.