THY sağlıkçı indirimi var mı?

İçindekiler:

  1. THY sağlıkçı indirimi var mı?
  2. Türk Hava Yolları sağlıkçı indirimi ne zamana kadar?
  3. THY asker indirimi nasıl alınır?
  4. THY de Öğrenci indirimi var mı?
  5. Askere ücretsiz uçak bileti nasıl alınır?
  6. Uçakta öğrenci indirimi var mı?
  7. Turkish Airlines öğrenci bileti nasıl alınır?
  8. Uçaklarda çocuklara indirim var mı?
  9. Askere uçak bileti ücretsiz mı?
  10. Askere giderken devlet ne kadar para veriyor?
  11. Dış Hatlar uçakta kaç kilo bagaj hakkı var?

THY sağlıkçı indirimi var mı?

İşte Sağlık çalışanlarına THY indirimi hakkında merak edilenler… THY sağlık çalışanlarına indirim kampanyası ile @ oranında indirim imkânı sunuyor. Economy ve Business Class uçuşlarında geçerli olacak olan sağlık çalışanlarına @ indirim promosyon kodu, kampanya kaydı ile gerçekleşebiliyor.

Türk Hava Yolları sağlıkçı indirimi ne zamana kadar?

İndirimden yararlanmak isteyen yolcuların 18 Temmuz'a kadar THY internet sitesi üzerindeki kampanya sayfasından kayıt olmaları gerekiyor. Kampanyaya katılan sağlık çalışanları, 8 Haziran-1 Ağustos'ta satın alacakları biletler ile 8 Haziran 2020-'de yüzde 40 indirimli uçma ayrıcalığı elde edecek.

THY asker indirimi nasıl alınır?

Askerlik görevinizi er ve erbaş olarak yerine getiriyorsanız iç hat seferlerde biletinizin ücret sınıfına bağlı olarak  oranında indirimli bilet alabilirsiniz. Bu indirimi sadece Türk Hava Yolları'nın tek başına işlettiği hatlarda alabileceğinizi ve promosyon biletlerde indirim kazanamayacağınızı hatırlatalım.

THY de Öğrenci indirimi var mı?

İndirim, uluslararası tüm parkurlarda gidiş dönüş uçuşlarda baz ücret üzerinden  oranında uygulanmaktadır. ... Öğrenci indirimi ile alınan biletlerde ilk değişiklik ücretsiz olarak yapılmaktadır. Ancak yapılan değişikliklerde sınıf farkından doğan ücret farkları alınabilir.

Askere ücretsiz uçak bileti nasıl alınır?

Ücretsiz olarak verilen uçak bileti askerlik şubesine sülüs almaya gittiğinizde size tahsis edilir. Sizin kendi imkanlarınız ile uçak bileti almanıza gerek yoktur. Bu yüzden değişen sistem ile belki de PTT kartınıza ücret olarak da yatabilir. Bu konuda kesin bilgiye askerlik şubesinden ulaşmak mümkün olacaktır.

Uçakta öğrenci indirimi var mı?

Türk Hava Yolları, uçak biletlerinde öğrenci belgesini ibraz eden ve 24 yaşını geçmemiş öğrencilere %25 indirim uyguluyor. ... Öğrenciler doğrulama sistemi ile öğrenci belgesi ibraz etmeden otomatik olarak %25'lik indirimden faydalanabilecekler.

Turkish Airlines öğrenci bileti nasıl alınır?

Miles&Smiles hesabınız öğrenci olarak tanımlanınca, Miles&Smiles hesabınıza giriş yapıp; bilet alımı sırasında “öğrenci” yolcu tipini seçerek öğrenci avantajlarıyla biletinizi alabilirsiniz.

Uçaklarda çocuklara indirim var mı?

İç hat seferlerimizde 2. yaşını kutlamış fakat henüz 12. yaşını kutlamamış tüm çocuk yolcularımıza L, T ücret sınıflarında %10 indirim, Q, E, S, H, M, B, J, D, C ücret sınıflarında %15 indirim uyguluyoruz. Promosyon biletlerde çocuk yolcu indirimi geçerli değildir.

Askere uçak bileti ücretsiz mı?

Ücretsiz olarak verilen uçak bileti askerlik şubesine sülüs almaya gittiğinizde size tahsis edilir. Sizin kendi imkanlarınız ile uçak bileti almanıza gerek yoktur. Bu yüzden değişen sistem ile belki de PTT kartınıza ücret olarak da yatabilir. Bu konuda kesin bilgiye askerlik şubesinden ulaşmak mümkün olacaktır.

Askere giderken devlet ne kadar para veriyor?

Devlet zorunlu askerlik hizmetini yürüten, muhtaç er ve erbaşların ailelerine düzenli nakit yardımı yapıyor. Buna, 'Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı' deniyor. Ödeme 2 ayda bir yapılıyor, aylık 400 lira olmak üzere 2 ayda toplam 800 lira şeklinde PTT'ye yatırılıyor. Bu yardım en fazla 12 ay yapılıyor.

Dış Hatlar uçakta kaç kilo bagaj hakkı var?

Yurtdışı uçuşlarda Business Class'ta bagaj hakkı 30 kilogram iken Economy Class yolcu bagaj hakkı 20 kilogramdır. Bebek yolcuların ücretsiz bagaj hakkı ise tüm uçuşlarda ve sınıflarda standart olarak 10 kilogramdır. Dış hat seferlerinde 10 kilograma ek 1 adet katlanabilir puset bagaj hakkına ücretsiz dâhil edilebilir.