Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine ne demek anlamı?

İçindekiler:

  1. Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine ne demek anlamı?
  2. Türkçenin en uzun kelimesi ne demek?
  3. Dünyanın en uzun kelimesi hangi dildedir?
  4. Dünyada en çok kelime hangi dilde var?
  5. En uzun kelime hangi dil?
  6. Türkçe dünyadaki en yaygın kaçıncı dildir?
  7. Anlamı bilgi olan kelime nedir?
  8. Eş sesli nedir örnek?

Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine ne demek anlamı?

Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine kelimesinin anlamı ise “Hemencecik başarısızlaştırıcı hâline getiremeyeceğimiz kişilerden biriymişsiniz gibi” şeklinde açıklanmaktadır.

Türkçenin en uzun kelimesi ne demek?

Türkçenin en uzun kelimesi, popüler kültürde, 70 harften oluşan "muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine" sözcüğü olarak geçmektedir. ... "Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine" kelimesi popüler olarak en uzun kelime olarak kabul edilir.

Dünyanın en uzun kelimesi hangi dildedir?

İspanyolcadaki 23 harfli 'electroencefalografista' sözcüğü, elektroenselogram (beyin dalgaları çizelgesi) yapan sağlık çalışanlarını tanımlıyor.

Dünyada en çok kelime hangi dilde var?

Söz konusu verilere göre, dünyanın şu anda en zengin dili, 6 milyon kelimeye sahip olan İngilizce. Listede ikinci sırayı Madagaskar'da konuşulan ve 5 milyon 8 kelimeye sahip olan Madagasî, üçüncü sırayı da 3 milyon 5 kelimeyle Fransızca alıyor.

En uzun kelime hangi dil?

En Uzun Türkçe Kelime Kaç Harflidir? Dilimizde kullanılmış en uzun kelime 75 harften oluşmaktadır. Dilimizde belirlenmiş olan en uzun kelime Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesinesiniz kelimesidir. Dünyada seçilen uzun kelimeler arasında 2. sırada olan kelime ise İngilizce bir kelimedir.

Türkçe dünyadaki en yaygın kaçıncı dildir?

Ethnologue'a göre Türkçe, yaklaşık 83 milyon konuşuru ile dünyada en çok konuşulan 20. dildir.

Anlamı bilgi olan kelime nedir?

Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek, malûmat, vukuf.

Eş sesli nedir örnek?

Yani ses kalıbı aynı olan bu sözcüklerin karşıladıkları kavramlar tamamen farklıdır. Eş sesli kelimeler: Aç, alay, bin, ay, atlet, at, bel, boğaz, çay, cilt, bağ, diz, dil, dolu, ekmek, hayır, güç, koca, kazan, koy, ekmek, iç, in, pazar, ocak, soluk, satır, sağ, yaz, yat, yaş, yar, yüz, sıra.