Çılgın Sayısal ne zaman çekiliyor?

İçindekiler:

  1. Çılgın Sayısal ne zaman çekiliyor?
  2. Sayısal lotodan vergi kesiliyor mu?
  3. PTT milli piyango bileti satıyor mu?
  4. Çılgın Sayısal Loto 4 bilen kaç para alıyor?
  5. Çılgın sayısal loto kaç rakam?

Çılgın Sayısal ne zaman çekiliyor?

Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftada üç gün oynanabilecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

Sayısal lotodan vergi kesiliyor mu?

Madde 20 — İkramiye ödemeleri hiçbir vergi, resim ve harca tabi olmadığından, herhangi bir kesinti yapılamaz. ... Bu bayiler, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Bilet Satış ve İkramiye Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

PTT milli piyango bileti satıyor mu?

Büyük ikramiyenin bu yıl 35 milyon lira olduğu milli piyango'nun yılbaşı özel çekilişi biletleri tüm bayilerle birlikte PTT şubelerinde de satılırken tam bilet 32, yarım bilet 16 ve çeyrek bilet 8 lira'dan satışa sunuluyor.

Çılgın Sayısal Loto 4 bilen kaç para alıyor?

6 ve 5+1 bilen çıkmadı, 178 milyon 5 Türk Lirası devretti. 5 bilen bin 47 lira 55 kuruş ikramiyenin sahibi oldu. 4 bilen 246 kişi, 1.719.70 TL ikramiyenin sahibi oldu. 3 bilen kişi 99 lira 95 kuruş kazanırken, 2 bilen 1 kişi 10 lira 10 kuruş kazandı.

Çılgın sayısal loto kaç rakam?

Milli Piyango'nun yenilenen Çılgın Sayısal Loto oyununda, 90 rakam arasından 6 rakam seçilerek kupon oluşturulabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinden de oynanan oyunda hızlı seçme özelliği ile 6 şanslı rakamı otomatik olarak rastgele çift ya da tek sayı şekilde belirlenebiliyor.