Pazar günü dükkanlar kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Pazar günü dükkanlar kaça kadar açık?
  2. Hafta sonu AVM'ler açık mı?
  3. AVM icindeki marketler acik mi?
  4. 17 burda kaça kadar açık?
  5. Son Dakika AVM'ler kaça kadar açık?
  6. AVM'lerde yemek yerleri açık olacak mı?
  7. Cumartesi Pazar berber açık mı?
  8. 17 burda da hangi mağazalar var?
  9. 17 Burda kaç metrekare?

Pazar günü dükkanlar kaça kadar açık?

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİ YAYINLANDI – Pazar yerleri hafta içi 07.00-19.00 arasında açık olacak, hafta sonları ise pazar yeri kurulmayacak.

Hafta sonu AVM'ler açık mı?

Kademeli normalleşme adımları sonrasında AVM'ler uzun sürenin ardından ilk kez hafta sonu günü müşterilerine hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar Cumartesi günü belirlenen çalışma saatleri içerisinde AVM ziyareti yapabilecek, ancak AVM'ler Pazar günleri sokağa çıkma yasağı nedeniyle kapalı olacak.

AVM icindeki marketler acik mi?

Tam kapanma genelgesine göre AVM'lerde sadece marketler açık olacak. Zincir marketlerle ilgili alınan karara göre ise zincir marketler Pazar günü kapalı olacak.

17 burda kaça kadar açık?

17 Burda ile mutluluğun izleri hayatınıza girerken rahatça alışveriş yapabilmeniz için her şey düşünüldü. Engelli hizmetlerinden ücretsiz servislere, bebek bakım odalarından dua odasına ihtiyacınız olan her şey burada! Hafta İçi ve Hafta Sonları 10.00-22.00 arasında hizmet vermektedir.

Son Dakika AVM'ler kaça kadar açık?

İlişkili Haberler Genelgeye göre AVM çalışma saatleri, Pazar günleri hariç 07.00 ile 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

AVM'lerde yemek yerleri açık olacak mı?

Kafeler kapalı, AVM'ler açık Yeme içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 arasında ise sadece paket servis olarak hizmet verecek.

Cumartesi Pazar berber açık mı?

Haftanın altı günü 05.00-22.00 saatleri arasında dışarı çıkabilirsiniz. Pazar günü ise sadece zorunlu ihtiyaçlarınız için 10.00-17.00 saatlerinde en yakın markete gidebilirsiniz. Onun dışında dolaşmanın 3.150 TL cezası var. Cumartesi günü berber, kuaförler saat 21.00'e kadar hizmet verecekler.

17 burda da hangi mağazalar var?

Giyim Mağazaları
  • Boyner.
  • Deri-İş
  • Tween.
  • Tudors.
  • H&M.
  • Fabrika.
  • Rossmann.
  • DeFacto.
Daha fazla öğe...

17 Burda kaç metrekare?

Çanakkale'nin merkezinde halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak;alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olmaya hazırlanan Esas 17 Burda; toplamda 34 bin metrekare kiralanabilir alan ve 130 mağazası ile ulusal ve dünya markalarının yüzde 80'ini tek bir çatı altında buluşturuyor.