Sandoz 500 mg nedir?

İçindekiler:

  1. Sandoz 500 mg nedir?
  2. Sandoz 20 mg ne için kullanılır?
  3. Sandoz ilaç nasıl kullanılır?
  4. Panadol kimler kullanamaz?
  5. Dorsilon Sandoz ilaç nedir?
  6. Sandoz Sirdalud nedir?
  7. Sandoz ne anlama gelir?
  8. Panadol ilaç ne işe yarar?

Sandoz 500 mg nedir?

TAMOL nedir ve ne için kullanılır? Her tablet 500 mg parasetamol içeren bir ağrı kesici-ateş düşürücüdür. TAMOL 20 tabletlik ambalajlarda bulunur. Hafif ve orta şiddette ağrılar ile ateşin semptomatik (Hastalığı tedavi edici değil, belirtileri giderici) tedavisinde kullanılır.

Sandoz 20 mg ne için kullanılır?

PRABEX, aktif duodenum (on iki parmak bağırsağı) ülseri, aktif selim mide ülseri, semptomatik erozif ya da ülseratif gastro-özofajiyal reflü hastalığı (GÖRH) tanısı konulmuş Page 2 2 hastaların tedavisinde kullanılmaktadır.

Sandoz ilaç nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: CALCUM-D-SANDOZ bir bardak suda eritilmeli (yaklaşık 200 ml) ve hemen içilmelidir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: Çocuklar: Günde 1 efervesan tablet. 4-8 yaş arası çocuklarda doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde günde 1 efervesan tablet kullanılır.

Panadol kimler kullanamaz?

PANADOL'u aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZ Aneminiz (kansızlık) varsa, • Akciğer hastalığınız varsa, Page 2 2 • Karaciğer veya böbrek işlevlerinizde bozukluk varsa, • Parasetamol içeren başka bir ilaç kullanıyorsanız, • Alkol alıyorsanız günlük 2 gramdan fazla parasetamol (4 PANADOL tablet) almamalısınız.

Dorsilon Sandoz ilaç nedir?

Tablet Beyaz renkli, bir yüzü DORSİLON baskılı, diğer yüzü düz tablet. sonucu ortaya çıkan kas ağrısı, kramp ve spazmlarda, diş çekiminden sonraki ağrılı dönemlerde güvenle kullanılır.

Sandoz Sirdalud nedir?

SIRDALUD MR'ın etkin maddesi tizanidin, santral etki gösteren bir çizgili kas gevşeticisidir. Esas olarak omurilik üzerinde etkisini gösterir ve aşırı kas kasılmasını azaltır. kas kasılmasını azaltmak için kullanılır.

Sandoz ne anlama gelir?

Sandoz markası kalitenin damgasıdır ve dünya çapında sağlık meslek mensupları onu kaliteli ve ekonomik tedavilerin bir sembolü olarak görürler. Temeli 1886'da İsviçre'nin Basel kentinde kurulan küçük bir kimya şirketine dayanır. İlk kurulduğunda adı Kern & Sandoz olan şirket boya üretimine odaklanmıştır.

Panadol ilaç ne işe yarar?

PANADOL, her tabletinde 500 mg parasetamol içeren, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak etki gösteren bir ilaçtır.