Pandemi ücretsiz izin ödeneği ne zaman yatacak?

İçindekiler:

  1. Pandemi ücretsiz izin ödeneği ne zaman yatacak?
  2. Ücretsiz izne zam geldi mi?
  3. Nakdi ücret desteği başvurusu ne zaman son?
  4. Ücretsiz izin ödeneği kaç TL?
  5. Nakdi destek zamlandı mı?
  6. Işkur nakdi ücret desteği bitti mi?
  7. Ücretsiz izin ne kadar uzatıldı 2021?
  8. Temmuz ayı Iskur nakdi ücret ne zaman yatacak?
  9. Nakdi ücret desteği zamlanacak mı?

Pandemi ücretsiz izin ödeneği ne zaman yatacak?

Ödemeler, ücretsiz iznin verildiği ayı izleyen ayın 8'inden itibaren yapılmaktadır.

Ücretsiz izne zam geldi mi?

Ücretsiz izne çıkarılan işçilere yapılan günlük 47 TL'lik ödemeye sadece “3 TL” zam yapıldı. ... Bu 3 TL artışla 50 TL'ye çıkarıldı. Buna göre ücretsiz izne çıkarılan kişilere aylık bin 500 TL verilecek.

Nakdi ücret desteği başvurusu ne zaman son?

Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında tarihinde başlatılan Nakdi Ücret Desteği, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle tarihinden itibaren 30 Haziran 2021 tarihine daha uzatıldı.

Ücretsiz izin ödeneği kaç TL?

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, işsizlik sigortası kanununun geçici 24. madde kapsamında günlük 39.24 TL olan ücretsiz izin nakdi ücret desteği, geçici 27 madde (a) bendi kapsamında günlük 44.15 TL olan işveren SGK primi desteği, (b) bendi kapsamında işe alınan ancak ücretsiz ...

Nakdi destek zamlandı mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararıyla, nakdi ücret desteği ile istihdama dönüş ve artı istihdam teşviklerinin tutarları asgari ücrete gelen zam oranında (%21.56) artırıldı. Yapılan artışla günlük 39 TL olan nakdi ücret desteğinin 47 liraya yükselmesi bekleniyor.

Işkur nakdi ücret desteği bitti mi?

Kovid-19 salgını döneminde istihdamı korumak için 2020 yılı Mart ayında başlatılan Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği ve işten çıkarma yasağı uygulamaları 1 Temmuz 2021 itibariyle kontrollü normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte sona erdi.

Ücretsiz izin ne kadar uzatıldı 2021?

30.04.2021 tarih ve 31470 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 3930 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, 4857 sayılı İş Kanunu'nun geçici 10. maddesinin 1. ve 2. fıkralarında düzenlenen işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin uygulaması 17.05.2021 tarihinden itibaren 30.06.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Temmuz ayı Iskur nakdi ücret ne zaman yatacak?

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri, 9 Temmuz'da vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacaktır. Sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan vatandaşlarımızın ödemeleri ise PTT aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

Nakdi ücret desteği zamlanacak mı?

Peki, Nakdi ücret desteği zamlandı mı? ... Artış gerçekleşecek destek ve teşvikler hakkında detayları paylaşan Selçuk, "Ücretsiz izne ayrılan çalışanlarımız için sunduğumuz Nakdi Ücret Desteğimizi 2021 yılı Ocak döneminden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 21,56 artışla ödeyeceğiz" dedi.