OGM kaç kişi alacak?

İçindekiler:

  1. OGM kaç kişi alacak?
  2. OGM işçi alımı kpss şartı var mı?
  3. OGM alımı ne zaman?
  4. OGM işe alım nasıl yapılır?
  5. Orman Genel Müdürlüğü işçi alıyor mu?
  6. Orman Genel Müdürlüğü işçi ne iş yapar?

OGM kaç kişi alacak?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 2 bin 83 işçi alımı yapacak. Başvurular, 14 Haziran 2021 ile 18 Haziran 2021 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleşecek.

OGM işçi alımı kpss şartı var mı?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, genel şartlar ve özel şartları taşıyan ve başvuru yapan adaylar arasından 2018 ...

OGM alımı ne zaman?

OGM işçi alımı için 14-18 Haziran tarihleri aralığında iş arayan çok sayıda kişi İŞKUR sayfasına akın etti. Orman Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilmek üzere 2080 geçici işçi, 3 daimi işçi olmak üzere toplam 2083 işçi alımı yapılacak. OGM kura çekimi 29 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında olacak.

OGM işe alım nasıl yapılır?

İstenilen profile uygun olan adaylar ilana İŞKUR üzerinden başvuracak. Bunun üzerine adaylar sözlü ve uygulamalı sınava davet edilecek. Söz konusu sınava, istihdam için talep edilen kadro sayısının 4 katı kadar aday çağrılacak. Bu adaylar noter eşliğinde çekilecek kura ile belli olacak.

Orman Genel Müdürlüğü işçi alıyor mu?

OGM işçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinden gerçekleştiriliyor. ... Orman Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilmek üzere 2080 geçici işçi, 3 daimi işçi olmak üzere toplam 2083 işçi alımı yapılacak. Sözlü ve uygulamalı sınava, ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 katı kadar aday çağrılacak.

Orman Genel Müdürlüğü işçi ne iş yapar?

Üretim, ağaçlandırma yolları ve yangın şeritleri ile ilgili orman ve orman içi yolları ağının tesbiti ve etüd proje çalışmalarını yapmak ve yaptırmak; Bakanlık makamınca tesbit edilecek usul ve esaslar dahilinde üretim, ağaçlandırma ve yangın sahaları ile ve bu sahalara ulaşılmasını sağlayan işleri yaptırmak.