Yüzdeki istenmeyen tüylerden nasıl kurtulurum?

İçindekiler:

  1. Yüzdeki istenmeyen tüylerden nasıl kurtulurum?
  2. Yüzdeki tüyler nasıl yok edilir doğal yolla?
  3. Çene altındaki kıllar nasıl yok olur?
  4. Yüzdeki kıllardan nasıl kurtulurum doğal?
  5. Kıl köklerini zayıflatmak için ne yapılmalı?
  6. Kolumdaki kılları nasıl yok ederiz?
  7. Istenmeyen tüylerden nasıl kurtulabilirim?

Yüzdeki istenmeyen tüylerden nasıl kurtulurum?

2 yemek kaşığı maş fasulyesi unu ve 1-2 yemek kaşığı gül suyunu karıştırın 1 çorba kaşığı limon suyu ekleyin ardından malzemeleri bir kez daha karıştırın. Elde ettiğiniz macunu yüzünüzde tüylenme olan bölgeye uygulayın. 20-25 dakika ya da kuruyana dek bekletin. Maskeyi parmaklarınızla ovalayın.

Yüzdeki tüyler nasıl yok edilir doğal yolla?

Balı ve limon suyunu bir kap içerisinde karıştırın. İstenmeyen tüylerin bulunduğu bölgelere karışımı sürün. 15-20 dakika sonra durulayın. Limon suyunun doğal renk açıcı özelliği hem cildinize hem de istenmeyen tüylerinize etki edecektir....Hazırlanışı;
  1. 2 çay kaşığı toz şeker.
  2. 1 çay kaşığı bal.
  3. 1 çay kaşığı su.

Çene altındaki kıllar nasıl yok olur?

Lazer epilasyon yanığı riskinin olmaması özellikle yüz bölgesinde çok önemli bir avantajdır. Buz Lazer, FDA onaylı güvenli bir sistemdir. Çene altı kıllarından kalıcı olarak kurtulmak için Buz Lazer iyi bir çözümdür. Buz Lazer, ortalama 8 seans önerilir.

Yüzdeki kıllardan nasıl kurtulurum doğal?

Balı ve limon suyunu bir kap içerisinde karıştırın. İstenmeyen tüylerin bulunduğu bölgelere karışımı sürün. 15-20 dakika sonra durulayın. Limon suyunun doğal renk açıcı özelliği hem cildinize hem de istenmeyen tüylerinize etki edecektir.

Kıl köklerini zayıflatmak için ne yapılmalı?

İstenmeyen tüylere karşı en etkili yöntemlerin başında limon kürü gelmektedir. Limon ve tuz karışımı kıl köklerini zayıflatarak tüylerin azalmasına yardımcı olur. Bu kür, kıl köklerine nüfus eder ve kıl köklerinin zayıflamasını sağlar. Limon kürünü ağda yapıldıktan sonra 3-4 saat ağda yapılan bölgede bekletmelisiniz.

Kolumdaki kılları nasıl yok ederiz?

Kol bölgesindeki tüylerin uzun süre çıkmaması için en etkili yöntem kola ağda yapmaktır. Soğuk ağda ve sir ağda bantları kollardaki kıllardan kurtulmak için ideal ağda türüdür. Kola yapılan ağda ile yaklaşık 2 ay tüylerin çıkması engellenmiş olur.

Istenmeyen tüylerden nasıl kurtulabilirim?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yolu lazer epilasyondur. Laser epilasyon ve diğer laser tedavilerinde başarılı bir sonuç isteniyorsa öncelikli olarak deneyimli dermatoloğun estetisyen ile birlikte uygulamayı yürüttüğü multidisipliner laser tedavileri tercih edilmelidir.