Şu anda dünyanın en iyi telefonu hangisi?

İçindekiler:

  1. Şu anda dünyanın en iyi telefonu hangisi?
  2. Dünyanın en iyi kameralı telefon hangisi?
  3. 2021 Hangi cep telefonu?
  4. En iyi telefon markaları hangisi?
  5. En pahalı telefon kac para?
  6. En iyi telefon kamerası hangi marka?
  7. En iyi kameralı telefon hangisi 2021?
  8. Türkiye'de en pahalı cep telefonu hangisi?

Şu anda dünyanın en iyi telefonu hangisi?

Akıllı telefonlar üzerine yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre Apple'ın iPhone 12 Pro Max, 2021'in en iyi telefonu oldu. Consumer Reports tarafından her yıl hazırlanan araştırmada Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G en iyi Android tabanlı telefon seçildi.

Dünyanın en iyi kameralı telefon hangisi?

DxOMark'a göre 2021'in en iyi kameraya sahip telefonlar listesi aşağıdaki gibidir; Xiaomi Mi 11 Ultra. Huawei Mate 40 Pro Plus. Huawei Mate 40 Pro.

2021 Hangi cep telefonu?

2021'de piyasaya çıkan Samsung Galaxy A52 5G (SM-A526F) akıllı telefon. Qualcomm Snapdragon 750G yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile destekleniyor.

En iyi telefon markaları hangisi?

En iyi mobil markaların listesi Apple, Samsung , Huawei, Vivo, Oppo, LG'yi ve ardından ZTE, Alcatel ve Lenovo'yu içeriyor . Önde gelen küresel cep telefonu markaları, güçlü bir küresel varlığa sahip lider oyunculardan oluşmaktadır.

En pahalı telefon kac para?

Telefonda Android işletim sistemi mevcut. En önemlisi ise kriptolu değil. The Goldvish Le Million, 7.700 dolarlık bir fiyat ile işlem görüyor.. Bu telefon tamamen el yapımı cihaz olma özelliğine sahip.

En iyi telefon kamerası hangi marka?

DxOMark'a göre en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar: Huawei Mate puan. Huawei Mate puan. Xiaomi Mi 10 Ultra: 133 puan.

En iyi kameralı telefon hangisi 2021?

DxOMark, geçtiğimiz günlerde Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonu P50 Pro'nun inceleme sonuçlarını paylaşmıştı. Gerçekleştirilen testler sonucunda Huawei P50 Pro'nun, kamera kalitesi ile 144 puan almayı başararak listenin zirvesine yerleşmeyi başardığı görüldü.

Türkiye'de en pahalı cep telefonu hangisi?

Apple'ın Türkiye'deki en pahalı telefonu olan 512 GB iPhone 11 Pro Max, 14.999 TL'lik fiyatıyla halen en üstte yer alıyor.