Bankalar Ne Zaman Açılıyor 2021?

İçindekiler:

  1. Bankalar Ne Zaman Açılıyor 2021?
  2. Iş bankası müşteri hizmetleri saat kaça kadar açık?
  3. Banka işlemleri ne zaman açılıyor?
  4. Iş bankası müşteri hizmetleri nasıl ulaşabilirim?
  5. Iş bankası telefon numarası değişikliği nasıl yapılır?

Bankalar Ne Zaman Açılıyor 2021?

Bu kapsamda, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar vatandaşların zorunlu haller dışında sokağa çıkmasına izin verilmeyecek. Bankalar kaçta açılıyor? Banka şubeleri 10.00 - 16.00 saatleri arasında, sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde ve makul sayıda personel ile hizmet verecek.

Iş bankası müşteri hizmetleri saat kaça kadar açık?

7 gün 24 saat finansal işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Öncellikle Irak İş Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Müşteri numaranızı, parola, şifre ve sistemde kayıtlı cep telefonu numaranıza gönderilen mobil onay kodunu girerek internet şubesine giriş yapabilirsiniz.

Banka işlemleri ne zaman açılıyor?

Bankalar bu süreçte genel olarak 09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor ancak şubelere saat 17.00'a kadar müşteri kabul ediyor. Bankanızın çalışma saatini şube telefonundan arayarak da netleştirebilirsiniz. Peki bankalar sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor?

Iş bankası müşteri hizmetleri nasıl ulaşabilirim?

Bu numaraya ülkenin her yerinden ulaşmak mümkündür. Türkiye İş Bankası müşteri hizmetlerine 0 724 numaralı hat üzerinden ulaşılabilmektedir. Türkiye'nin her yerinden 0 724 numarasını arayarak Türkiye İş Bankası müşteri temsilcisine ulaşılabilir.

Iş bankası telefon numarası değişikliği nasıl yapılır?

İnternet Şubesine giriş işlemleri sırasında İleri Güvenlik Aracı (Cep Anahtar) kullanıyorsanız İnternet Şubesinde bulunan "Ayarlar | Bilgi Güncelleme | İletişim Bilgilerim" menüleri üzerinden telefon bilginizi güncelleyebilirsiniz.