iPhone şarj aleti orjinal olduğunu nasıl anlarız?

İçindekiler:

  1. iPhone şarj aleti orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  2. iPhone şarj kablosu hangi marka?
  3. iPhone 12 şarj aleti çıkıyor mu?
  4. Lightning kablo ne demek?
  5. Şarj kablosu neye göre alınır?
  6. iPhone 12 neden şarj aleti yok?
  7. iPhone 12 nasıl şarj olacak?
  8. Şarj aletinin orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?
  9. iPhone 6 şarj adaptörü kaç watt?
  10. iPhone 11 hızlı şarj adaptörü kaç watt?
  11. Apple Lightning kablo ne işe yarar?

iPhone şarj aleti orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Bir Apple Lightning - USB kablosunda, USB bağlayıcısından yaklaşık 18 cm'lik mesafede "Designed by Apple in California" ibaresi ile birlikte "Assembled in China", "Assembled in Vietnam" veya "Indústria Brasileira" ibarelerinden biri bulunur. Bu metnin sonunda 12 haneli bir seri numarası görürsünüz.

iPhone şarj kablosu hangi marka?

Baseus – iPhone Şarj Kablosu Baseus markası hem ülkemizde hem de dünyada Apple kullanıcı tarafından oldukça rağbet gören şarj kablolarına sahiptir. Özellikle hızlı şarj edişi dolayısıyla en iyi iPhone şarj kabloları arasında görülür.

iPhone 12 şarj aleti çıkıyor mu?

Apple iPhone 12 kutusundan şarj cihazı adaptörü ve kulaklık çıkmayacak. Bu ürünleri almak isteyenler para ödemek zorunda kalacaklar. Tüm iPhone modelleri artık varsayılan olarak USB-C kablosuyla gönderilecek.

Lightning kablo ne demek?

Lightning konektörü, iPhone'ler, iPad'ler ve iPod'lar gibi Apple mobil cihazları, bilgisayarları, harici monitörleri, kameraları, USB şarj cihazlarını ve diğer çevre birimlerini bağlamak için kullanılır. 30 yerine 8 pin kullanan Lightning, 30 pinli yuva konektörüne kıyasla çok daha kompakt bir yapıdadır ve her iki ...

Şarj kablosu neye göre alınır?

Telefonunuzun şarj girişine uygun şarj kablosu seçmeli, başlık kısmının dayanıklı olmasına dikkat etmelisiniz. Android işletim sistemine sahip telefonlar için Type-c veya micro USB kabloları, iOS işletim sistemine sahip telefonunuz varsa lightning şarj kablolarını tercih etmelisiniz.

iPhone 12 neden şarj aleti yok?

iPhone 12 Kutusundan Şarj Cihazı ve Kulaklık Çıkmamasının Asıl Nedeni. Apple, iPhone 12'den itibaren artık akıllı telefon kutularında şarj cihazı ve kulaklık sunmayacak ve bunu “çevrecilik” ile açıklıyor.

iPhone 12 nasıl şarj olacak?

Her iPhone 12, Lightning-USB-C kablosuyla birlikte gelir ve hemen hemen bu kadar. Bu nedenle, şu anda herhangi bir Apple güç adaptörüne sahip olmayanların, iPhone 12'yi şarj etmek için bir USB-C güç adaptörüne ihtiyacı olacak. Ayrıca bu, kulaklık olmadan gönderilen ilk iPhone'dur.

Şarj aletinin orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Telefonlar için özel olarak üretilen şarj aletlerinin USB başlıklarında küçük bir delik bulunur. Bu delik kıvrımlı bir kareyi andırıyorsa şarj aleti orijinaldir. Aksi takdirde ya sahtedir ya da telefon için üretilmiş olan bir şarj cihazı değildir.

iPhone 6 şarj adaptörü kaç watt?

12 W USB güç adaptörü

iPhone 11 hızlı şarj adaptörü kaç watt?

Hızlı şarj özelliği: 20 W veya daha güçlü adaptör ile 30 dakikada %50'ye kadar şarj 10 (adaptör ayrı satılır) Şarj edilebilir yerleşik lityum iyon pil. Kablosuz şarj (Qi şarj aygıtlarıyla çalışır 11)

Apple Lightning kablo ne işe yarar?

USB-C - Lightning kablosunu kullanarak AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı şarj edebilir, eşzamanlayabilir, bir Siri Remote'u şarj edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.