Suspicious partner konusu nedir?

İçindekiler:

  1. Suspicious partner konusu nedir?
  2. Abyss konusu nedir?
  3. Backstreet Rookie kac bolum?
  4. Tomorrow with you konusu nedir?
  5. Extraordinary You konusu ne?
  6. Vagabond konusu nedir?
  7. Ji Chang-Wook hangi dilleri biliyor?
  8. Backstreet Rookie ne anlatiyor?
  9. Oh my Venüs kaç bölüm olacak?
  10. Signal konusu nedir?
  11. I m not a robot konusu nedir?
  12. City Hunter konusu nedir?
  13. Flower of Evil konusu nedir?
  14. Ji Chang Wook kaç yasında?
  15. Ji Chang Wook boyu kaç cm?
  16. Backstreet Rookie bitti mi?
  17. Backstreet Rookie ne zaman çıktı?
  18. Oh my Venüs kaç sezon?
  19. So Ji Sub eşi kimdir?
  20. Signal nasıl dizi?

Suspicious partner konusu nedir?

Konusu: Dizi, üzerinde kalan katil damgasını temizleyebilmek için gerçek katilin peşine düşen Eun Bong-Hee (Nam Ji-Hyun) ve ona yardım eden No Ji-Wook'un (Ji Chang-Wook) etrafında dönmektedir. Çok geçmeden ikili bu kovalamacanın içinde birbirine âşık olur.

Abyss konusu nedir?

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden olan gizemli güçlere sahip bir varlık (Seo In-Guk), onu 'Abyss'i kullanarak hayata döndürür.

Backstreet Rookie kac bolum?

Backstreet Rookie
BaşrolJi Chang-wook Kim Yoo-jung
ÜlkeGüney Kore
DiliKorece
Bölüm sayısı16
17 satır daha

Tomorrow with you konusu nedir?

Tomorrow with You Dizi Konusu Dizi, bir zaman gezgini Yoo So-Joon (Lee Je-Hoon) ve onun eşi Song Ma-Rin'in (Shin Min-A) arasındaki aşkı konu almaktadır. So-Joon gelecekte perişan bir halde yaşadığını görür ve bunun üzerine geleceğini değiştirebilmek için Ma-Rin'i sevmediği halde onunla evlenir.

Extraordinary You konusu ne?

Extraordinary you, bir çizgi roman karakteri olduklarını öğrenen ve kendileri için yazar tarafından belirlenen hikâyeyi değiştirmeye çalışan lise öğrencileri hakkında bir dizi. Bu karakterler kendi kaderlerinin iplerinin kendi ellerinde olmasını istemektedirler.

Vagabond konusu nedir?

Vagabond (Baegabondeu) Dizi, gizemli bir uçak kazası soruşturmasına karışan ve daha sonra ülkede yapılan yolsuzluklar hakkında bilgi toplamaya başlayan sıradan bir adamın (Lee Seung-Gi) etrafında dönmektedir.

Ji Chang-Wook hangi dilleri biliyor?

Korece Ji Chang-wook/Diller

Backstreet Rookie ne anlatiyor?

Dizi, 24 saat açık bir markettin, yarı zamanlı çalışanı (Kim You-Jung) ile o marketin işletmecisinin (Ji Chang-Wook) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır. Bir gün, Choi Dae-Hyun, aralarında Jung Saet-Byeol'un da bulunduğu bir grup liseli kız öğrenciye rastlar.

Oh my Venüs kaç bölüm olacak?

Oh My Venus Dizisi Kaç Sezon ve Kaç Bölümdür? Oh my venus dizisi toplam olarak 1 sezon sürmüştür ve bu dizinin yaklaşık 16 bölümden oluşmaktadır.

Signal konusu nedir?

Konusu: Günümüzde yaşayan bir dedektif ve geçmişte yaşayan bir dedektif telsiz yolu ile iletişim kurarak birlikte uzun zamandır çözülememiş davaları çözerler.

I m not a robot konusu nedir?

I'm Not a Robot Dizi Konusu İnsanlara karşı alerjisi olduğu için şimdiye kadar hiç kız arkadaşı olmamış bir adamın hikâyesini anlatmaktadır. O adam bir gün bir robot ile karşılaşır ve o robota âşık olur.

City Hunter konusu nedir?

Dizinin City Hunter'ı yani şehir avcısı Yoon Sung'tur. Henüz bir aylıkken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafınan kaçırılan Lee Yoon Sung, babasıyla birlikte ölen 20 askerin intikamını almak üzere eğitim alır. ... Ancak asıl görevi: yasadışı suçlara karışan 5 kişiden ölen askerlerin ve babasının intikamını almaktır.

Flower of Evil konusu nedir?

Konusu: Dizi, karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliği altında yaşayan bir adam (Lee Joon-Gi) ile o adamın (kocasının) peşine düşen bir dedektifin (Moon Chae-Won) etrafında dönmektedir.

Ji Chang Wook kaç yasında?

34 yaşında (5 Temmuz 1987) Ji Chang-wook/Yaş

Ji Chang Wook boyu kaç cm?

1,82 m Ji Chang-wook/Boy

Backstreet Rookie bitti mi?

Backstreet Rookie” 8 Ağustos'ta yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Başrollerinde Ji Chang Wook ve Kim Yoo Jung'un bulunduğu romantik komedi dizisi, final bölümünde yüksek bir reyting oranı elde etti.

Backstreet Rookie ne zaman çıktı?

19 Haziran 2020 Backstreet Rookie/İlk bölüm yayın tarihi

Oh my Venüs kaç sezon?

Oh my venus dizisi toplam olarak 1 sezon sürmüştür ve bu dizinin yaklaşık 16 bölümden oluşmaktadır. Oh my venus dizisinin yapım yılı 2015 olmakta ve dizinini yayın tarihi: tarihi ile tarihi arasında bulunmaktadır.

So Ji Sub eşi kimdir?

Cho Un-Jeonge. 2020 So Ji-sub/Eşi

Signal nasıl dizi?

Signal, Kore dizilerinde pek alışık olmadığımız üzere karanlık bir polisiye. Alışık olmama hali, Kore yapımı polisiye dizilerin azlığından değil; genelde polisiye türünün romantik komedi, avukatlık gibi başka türlerle birlikte harmanlanıyor olmasından.