Aras Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
  2. Aras Kargo ne zaman açılacak?
  3. Kargo şubeleri Cumartesi açık mı?
  4. Yurtiçi Kargo Hafta Sonu kargo alınır mı?
  5. PTT kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?
  6. Yurtiçi Kargo bayramda açık mı?

Aras Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00'da başlar ve kapanış saati olan 18.00'a kadar hizmet vermeye devam eder. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo ne zaman açılacak?

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ Aras Kargo şubeleri çalışma yani mesai saatleri hafta içi pazartesiden, cuma gününe kadar 08:30 ile 18:00 arasındadır. Hafta sonları ise cumartesi 08:30 ile 13:00 arasında şubeler hizmet vermektedir. Pazar günleri ise tüm şubeler kapalıdır.

Kargo şubeleri Cumartesi açık mı?

Kargo alımları ve dağıtımları 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam ediyor. MNG, ARAS KARGO, SÜRAT KARGO, PTT KARGO BUGÜN AÇIK MI? MNG, ARAS, Sürat, Yurtiçi kargo, PTT kargo ve diğer pek çok kargo firması 31 Temmuz Cumartesi saat 18:00'e kadar hizmet vermeye devam ediyorlar.

Yurtiçi Kargo Hafta Sonu kargo alınır mı?

Yurtiçi Kargo şubeleri Pazar günü hizmet vermemektedir. Şubeden şubeye değişmekle birlikte Cumartesi günleri genel olarak saat 15:00'a kadar gönderim için kargo kabul edilmekte ve Cumartesi tam gün dağıtım yapmaktadır.

PTT kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. ... PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Yurtiçi Kargo bayramda açık mı?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak. Kargolarda ilk teslimat günü 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü öğlene kadar olacak.