Rüyada kedinin üstüne atlaması ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada kedinin üstüne atlaması ne anlama gelir?
  2. Rüyada eve kara kedi girmesi ne anlama gelir?
  3. Kedi tırmalaması ne olur?
  4. Rüyada kedi görmek neye işarettir?

Rüyada kedinin üstüne atlaması ne anlama gelir?

RÜYADA KEDİNİN ÜSTÜNE ATLAMASI Kötü ve karamsar günlerin uzun süre boyunca devam edeceği şeklinde yorumlanır. Eğer kedi başka birinin üstüne atlıyorsa, aile içerisinden birinin başına olumsuz olaylar geleceğine rivayet edilir.

Rüyada eve kara kedi girmesi ne anlama gelir?

Rüyada siyah kedi eve girmesi; rüya sahibinin başına gelecek kötü ve sıkıntılı olayların habercisidir. Rüyada siyah kedi eve girmesi, rüya yorumcularına göre pek olumlu yorumlanmaz. Rüyada siyah kedi emzirmek; önemli bir kazanca sahip olmaya tabir edilir.

Kedi tırmalaması ne olur?

Evcil de olsa doğal ortamında yaşayan da olsa her tür hayvan ısırığı ve tırmalaması dikkate alınmalıdır. En basitinden, deri ve yumuşak dokuda enfeksiyona neden olabilir. Örneğin kedi tırmığı hastalığı, özellikle yavru kedilerin tırmalaması ile bulaşan sistemik bir enfeksiyon hastalığıdır.

Rüyada kedi görmek neye işarettir?

Rüyada kedi görmek, kişinin çocuk sahibi olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi kadın ise, eşinden ötürü biraz sıkıntı çekeceğine, çevresinde düşmanlar olacağına dair yorumlanır. Rüyada kedi görmek, oldukça laubali ve etrafındaki insanları kandıran, samimiyetsiz, iki yüzlü erkek şeklinde yorumlanmaktadır.