Aras kargo dağıtımı kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Aras kargo dağıtımı kaça kadar?
  2. Aras Kargo öğleden sonra Kargo alıyor mu?
  3. Yurtiçi Kargo öğle tatili ne zaman?
  4. Kargo şirketleri hangi günler açık?
  5. Aras Kargo mobil dağıtım günü ne demek?

Aras kargo dağıtımı kaça kadar?

Gönderinizi şubemize siz teslim etmek istiyorsanız hafta içi 17.30 'a kadar Cumartesi günleri ise saat 13.00 'a kadar kargonuzu teslim alabiliyoruz. Pazar günleri hizmet veremiyoruz.

Aras Kargo öğleden sonra Kargo alıyor mu?

Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e cumartesi günü ise saat 15:00 'e kadar yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden sonra gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Yurtiçi Kargo öğle tatili ne zaman?

1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor.

Kargo şirketleri hangi günler açık?

Türkiye'nin en çok kullanılan kargo şirketlerinden biri olan Yurtiçi Kargo hafta içi günlerde sabah 09.00 ile akşam 18.00 arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu Çalışma saatleri cumartesi günü yarım mesai olan Yurtiçi Kargo 16.00'da kapanır. Pazar günleri ise tamamen kapalı olmaktadır.

Aras Kargo mobil dağıtım günü ne demek?

Mobil alan olarak tanımladığımız bu bölgeler, operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapabildiğimiz mevkii ya da yerleşim birimleridir.