Distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?

İçindekiler:

  1. Distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?
  2. Orjinal distribütör garantili ne demek?
  3. Trendyol distribütör garantili ne demek?
  4. Cep telefonu Türkiye garantili ne demek?
  5. Telefon distribütör garantili ne demek?
  6. Distribütör garantili iyi mi?
  7. Ithalatçı firma garantisi nedir?
  8. Ithalatçı firma garantili ürün alınır mı?
  9. Xiaomi Türkiye garantisi hangi firma?
  10. Apple Türkiye distribütör garantili ne demek?
  11. KVK distribütör nedir?
  12. Türkiye garantili telefon ne demek?
  13. Xiaomi Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

Distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?

İthalatçı firma, ithal ettiği ve pazarladığı ürünlerin garantisini kendi karşılıyor. Anlaştığı bir servisle arıza ve tamir işlemlerini yaptırıyor. Distribütör garantili üründe, üretici firma anlaştığı veya kendi adına açtığı servislerle garanti kapsamı içinde ücretsiz tamir işlemlerini yapıyor.

Orjinal distribütör garantili ne demek?

Distribütör garantili cihaz, üretici firma tarafından verilmekte olan bir garantidir. Diğer bir garanti türü de ithalatçı garantili cihazlar olarak karşımıza çıkmaktadır. İthalatçı firma garantili olarak satın aldığınız üründe üretici firmanın herhangi bir rolü bulunmamaktadır.

Trendyol distribütör garantili ne demek?

Resmi distribütör garantisi demek, bir markanın ürünleri için satış yaptığı ülkedeki bir servis ile anlaşıp bu servis aracılığı ile müşterilerine ürünleri için ücretsiz olarak tamir/onarım hizmeti vermesi anlamına gelir.

Cep telefonu Türkiye garantili ne demek?

Distribütör garantisi nedir? (Türkiye Garantili) Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

Telefon distribütör garantili ne demek?

Distribütör garantili cihaz firmanın resmi olarak Türkiye'de satmış olduğu ve garanti verdiği ürünü içerir. Yani üretici firmanın vermiş olduğu bir garantidir. Diğer bir garanti çeşidi olan ithalatçı garantili cihazlarda satın aldığınız üründe üretici firmanın rolünden söz etmek mümkün değildir.

Distribütör garantili iyi mi?

Distribütör garantisi Türkiye'de üretici firma tarafından sunulmaktadır. Öte andan ürünü aldığınız yerden bağımsız bir şekilde garanti hizmeti vermekte ve daha kapsamlı bir hizmet kapasitesine sahip olmaktadır. Bu noktada distribütör garantili ürünlerin güvenilir olduklarını belirtebiliriz.

Ithalatçı firma garantisi nedir?

İthalatçı garantisi, firmanın büyük firmaların cihazlarını yurtdışından getirmesinin ardından vermiş olduğu garanti anlamına gelmektedir. Büyük firmaların ürünlerini yurt dışından alınması ile gerçekleşen ithalatın ardından verilen garanti ile tüketici hakları koruma altına alınmaktadır.

Ithalatçı firma garantili ürün alınır mı?

İthalatçı garantisine sahip ürün, Türkiye garantisine sahip ürün kadar olmasa da kısmen, garanti ve servisten yararlanabileceğiniz ürün türüdür. Ancak yaptığınız işlerde riski minimum seviyede tutan biriyseniz, Türkiye garantili yani distribütör garantili cihazları tercih etmek sizin adınıza en doğru karar olacaktır.

Xiaomi Türkiye garantisi hangi firma?

Xiaomi Türkiye yetkili servis telefonları Xiaomi'nin Türkiye'de distribütörü Evofone firması. Yetkili servisi ise Genpa, Evofone ve OUNO . Çoğunlukla Genpa üzerinden onarım yapıldığını belirtelim.

Apple Türkiye distribütör garantili ne demek?

Apple Türkiye ya da distribütör garantili iPhone demek, firmanın resmi olarak Türkiye'de sattığı ürününe resmi olarak destek verdiği ürün anlamına gelir. ... Bu durumda doğrudan Apple ile temas kurarsınız, telefonunuzun tamir edilmesi için ona yollarsınız ve gerekeni de Apple yapar.

KVK distribütör nedir?

Distribütör garantili ve diğer adıyla Türkiye garantili ürünler, direkt olarak üretici firmanın güvencesindedir. Ülkemizde satış yapan üretici firmalar, kullanıcılara tamir ve onarım gibi hizmetler sağlamak adına bir servise yetki vermektedir. Bunlar genellikle KVK, Genpa ve Telpa gibi servis ağlarıdır.

Türkiye garantili telefon ne demek?

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

Xiaomi Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.