Papara hangi bankanın kuruluşu?

İçindekiler:

  1. Papara hangi bankanın kuruluşu?
  2. Papara sahibi kimdir?
  3. Papara hangi ATM lerde ücretsiz?
  4. Papara kart banka kartı mı?
  5. Papara nasıl yapılır?
  6. Papara nasıl para gönderilir?
  7. Papara sitesi güvenilir mi?
  8. Papara Türk malı mı?
  9. Papara karta nerelerden para yüklenir?
  10. Papara karta ne kadar para yüklenir?
  11. Papara kart kaç TL?
  12. Papara kart nerelerde geçer?
  13. Paparaya nereden para yatırılır?
  14. Banka hesabından Paparaya nasıl para atılır?
  15. Papara hesabına baskasi para gonderebilir mi?
  16. Papara yasal mıdır?
  17. Papara mı banka mı?
  18. Papara devletin mi?
  19. Papara kart nereye bağlı?
  20. Papara ya ne kadar para yüklenir?

Papara hangi bankanın kuruluşu?

Papara, FinTech alanında faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir elektronik para kuruluşudur. Şirket 2016'nın Nisan ayında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yetkili lisans alarak aynı yılın Ağustos ayında faaliyetlerine başlamıştır. Kartları 'den beri BKM Express desteklemektedir.

Papara sahibi kimdir?

Yönetim kurulu başkanı Ahmed Faruk Karslı, Emre Kenci, Taylan Özgür Kiraz, Cenap Doğru ve İlker Diker'dir. Şirketin asıl sahibi Ahmet Faruk Karslı'dır. Papara'yı 2016 yılında kurmuştur. Şirketin tek sahibi kendisi değil, ortağı İlker Diker'dir.

Papara hangi ATM lerde ücretsiz?

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere tüm ATM'lerden Papara Card ile para yatırmak ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinde işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir. İlk 500 TL her zaman ücretsizdir.

Papara kart banka kartı mı?

Papara Card. Papara Card, Papara kullanıcılarının hesaplarındaki parayı kullanabileceği, ATM'lerden para çekip yatırabileceği bir alışveriş kartıdır. Master Card altyapısı ile hizmete sunulan kart tüm dünyada kullanılabilir. Papara kart kullanıcılarından kart ücreti, kullanım ücreti veya kart aidatı tahsil etmez.

Papara nasıl yapılır?

Papara Nasıl Kullanılır? Papara'yı kullanmak için öncelikle bir Papara hesabı açmanız gerekmektedir. EFT saatiyle uğraşmanıza gerek kalmaz. Papara hesabınıza para yatırdıktan sonra bir başkasının IBAN'ına ya da bir başkasının Papara hesabına haftanın her günü ücretsiz para gönderebilirsiniz.

Papara nasıl para gönderilir?

Papara ile nasıl para gönderilir?
  1. Diğer Papara kullanıcılarına para göndermek için Para Transferi>Para Gönder adımından alıcının cep telefonu veya Papara numarasını yazmalısın.
  2. Alıcının banka hesabına para göndermek için Para Transferi>Para Gönder>Papara No/IBAN adımından alıcının banka hesabına ait IBAN'ını yazmalısın.

Papara sitesi güvenilir mi?

Papara Kart'ın güvenilirliği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından işlem yapmasına izin verilmiş ve onaylanmıştır. Bu sayede tüm bankalar ile güvenli bir şekilde anlaşma yapılmıştır. Ayrıca sistem üzerinde sağladığı kolaylıklar sayesinde kart ile alakalı şikayet yok denecek kadar azdır.

Papara Türk malı mı?

Dünyanın en yenilikçi finansal teknoloji kuruluşlarının yer aldığı listeye Türkiye'den tek giren finansal teknoloji kuruluşu Papara oldu. ... Yerli finansal teknoloji girişimi Papara, güzel bir sürpriz yaparak listede yer alan tek yerli kuruluş oldu.

Papara karta nerelerden para yüklenir?

Banka hesabınızda bulunan parayı havale yolu veya nakit parayı ATM'den ya da anlaşmalı noktalardan Papara hesabınıza yükleyebiliyorsunuz. Üstelik EFT ücreti de vermeden 15 farklı bankadan ve 40.000'den fazla ATM'den Papara hesabınıza 7/24 havale yoluyla para yükleyebiliyorsunuz.

Papara karta ne kadar para yüklenir?

Papara hesabına, Onaysız Hesap sahibiysen aylık 1.250 TL. Onaylı Hesap sahibiysen kendi banka hesabından ayda 100.000 TL, nakit yatırma kanallarından 1.250 TL. Sözleşmeli Hesap sahibiysen kendi banka hesabından 500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 10.000 TL.

Papara kart kaç TL?

Papara Black Card ücretsizdir, aylık kart ücreti alınmaz. TS Papara Card'ını 10 TL ödeyerek satın alabilirsin.

Papara kart nerelerde geçer?

Diğer ödeme araçlarını ve banka kartlarını kullanabildiğin her yerde Papara Card'ını da kullanabilirsin. Tüm Papara Card'lar gibi Papara Black Card da dünyanın her yerinde geçerlidir. İster yurt içinde ister yurt dışında ister fiziki ve ister internet üzerinden yapacağın alışverişlerde kartını güvenle kullanabilirsin.

Paparaya nereden para yatırılır?

Papara Card'ın ile tüm banka ATM'lerinden Papara hesabına para yatırabilirsin. ATM'den Papara Card ile para yatırmak için aşağıdaki adımları takip et: İstediğin ATM'ye giderek kartını tak ve kart şifreni gir. Para yükleme menüsünü seç ve yatırmak istediğin tutarı gir.

Banka hesabından Paparaya nasıl para atılır?

Havale ile nasıl para yatırılır?
  1. Papara hesabına giriş yap ve Para Yatır sayfasından Havale/EFT ile yatır seçeneğine tıkla.
  2. Papara'nın hangi banka hesabına havale yapmak istediğini seç.
  3. Görüntülediğin IBAN numarasına banka hesabından havale yap.

Papara hesabına baskasi para gonderebilir mi?

Yalnızca kendi adına kayıtlı bir banka hesabından para yatırabilirsin. Eğer başka bir kişi Papara hesabına para yatırmak istiyorsa, o kişiden Papara hesabı açmasını ve Papara hesabından sana para göndermesini isteyebilirsin.

Papara yasal mıdır?

Ayrıca Papara BDDK onaylı olduğu için kesinlikle yasaldır.

Papara mı banka mı?

Banka değiliz, Papara'yız; sizin için buradayız. Geleneksel finansal uygulamalar karşısında rekabetçi ve kullanıcı odaklı çözümler sunarak yeni bir deneyim yaratmaya çalışan bir finansal teknoloji kuruluşuyuz. ... Papara'da bugün itibariyle milyonlarca kullanıcı her gün yüzbinlerce işlem gerçekleştiriyor.

Papara devletin mi?

Papara devlet kanun ve yasalarına uygun şekilde hareket eden finansal teknoloji şirketidir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve T.C. Merkez Bankası tarafından denetlenir. Papara 6493 sayılı yasa ve 5549 sayılı yasa kapsamında devlet tarafından denetlenir.

Papara kart nereye bağlı?

Papara hiçbir bankaya ait değildir, bir dijital hesaptır. Finansal işlemler, para transferleri için bankalarla anlaşmalar yapmaktadır.

Papara ya ne kadar para yüklenir?

Papara hesabına, Onaysız Hesap sahibiysen aylık 1.250 TL. Onaylı Hesap sahibiysen kendi banka hesabından ayda 100.000 TL, nakit yatırma kanallarından 1.250 TL. Sözleşmeli Hesap sahibiysen kendi banka hesabından 500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 10.000 TL.