Iphone müşteri hizmetleri nasıl bağlanırım?

İçindekiler:

  1. Iphone müşteri hizmetleri nasıl bağlanırım?
  2. Apple canlı destek nasıl bağlanılır?
  3. Apple genel merkezi nerededir?
  4. Apple fatura nasıl ulaşırım?
  5. Kapalı olan iPhone nasıl bulunur?
  6. Apple destek uygulamasından randevu nasıl alınır?
  7. Apple destek nasıl randevu alınır?
  8. Apple hangi Avm'de var?
  9. iPhone türkiye garantili ne demek?
  10. Apple Store geri ödeme nasıl yapılır?
  11. App Store'dan nasıl para iadesi alınır?
  12. Telefon kapalıyken konum bulunur mu?
  13. Şarjı biten iPhone nasıl bulunur?
  14. Zorlu Center Apple randevu almadan gidilir mi?
  15. Apple Türkiye randevu nasıl alınır?
  16. Apple Store randevu almadan gidilir mi?
  17. Apple hangi Avmlerde var istanbul?
  18. Türkiyede Apple mağazası var mı?
  19. Apple Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

Iphone müşteri hizmetleri nasıl bağlanırım?

Online alışveriş yapabilir veya telefonla alışveriş yapmak için Pazartesi ila Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit hattan 008 873 numaralı telefonu (ücretsiz*) ya da cep telefonunuzdan 0216 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.

Apple canlı destek nasıl bağlanılır?

Apple müşteri hizmetleri iletişim merkezine bağlanmak adına sabit telefonunuzdan 008 873 arayabilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden arayabilmek adına ise 15 11 tuşlayabilirsiniz. Apple destek bölümüne telefonla ya da sohbet üzerinden sorunsuz şekilde ulaşarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Apple genel merkezi nerededir?

Cupertino, Kaliforniya, ABD Apple/Genel merkezi

Apple fatura nasıl ulaşırım?

Reportaproblem.apple.com adresine gidin. Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın. Son satın alma işlemlerinizin listesi görüntülenir. Hangi öğe için ücret alındığından emin değilseniz ancak tam ücret tutarını biliyorsanız tutarı arayın.

Kapalı olan iPhone nasıl bulunur?

Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch'ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.

Apple destek uygulamasından randevu nasıl alınır?

Apple müşteri hizmetleri üzerinden randevu alma 0216 282 15 11 nolu telefon numarası Apple müşteri hizmetlerine ait. Bu numarayı arayarak, destek elemanına sizin için randevu ayarlamasını rica edebilirsiniz.

Apple destek nasıl randevu alınır?

0216 282 15 11 nolu telefon numarası Apple müşteri hizmetlerine ait. Bu numarayı arayarak, destek elemanına sizin için randevu ayarlamasını rica edebilirsiniz. Bu linke tıklayarak, Apple web sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz.

Apple hangi Avm'de var?

Apple Store AVM Mağazaları
Akasya Acıbadem AvmZemin0216 250 71 00
Kent Plaza AvmZemin0332 501 15 15
Palladium Avm Ataşehir
Zorlu Center Avm /Shopping Mall-1. Kat0212 708 37 00

iPhone türkiye garantili ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

Apple Store geri ödeme nasıl yapılır?

Para iadesi talebinde bulunma
  1. Reportaproblem.apple.com adresine gidin.
  2. Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın.
  3. "Şunu yapmak istiyorum." öğesine dokunun veya tıklayın.
  4. "Para iadesi talep etmek." seçeneğini belirleyin.
  5. Para iadesi talep etme nedeninizi ve ardından İleri'yi seçin.
Daha fazla öğe...

App Store'dan nasıl para iadesi alınır?

İadeler, online Sipariş Durumu web sitemiz aracılığıyla veya Pazartesi - Cuma günleri 09:00 - 18:00 saatleri arasında 02 numaralı telefondan Apple Store Müşteri Hizmetleri aranarak ayarlanabilir. İadeler Apple'ın Satış ve Para İadeleri İlkeleri 'ne tabidir.

Telefon kapalıyken konum bulunur mu?

Android işletim sistemi kullanan telefonların konum sistemi kapalıyken de Google şirketi tarafından konum verilerinin kaydedilmeye devam ettiği ortaya çıktı. Google'ın cep telefonu işletim sistemi Android'in, kullanıcı konum verilerini konum servisi tercihi kapalıyken dahi toplamaya devam ettiği ortaya çıktı.

Şarjı biten iPhone nasıl bulunur?

Bunun için Ayarlar > iCloud > iPhone'umu Bul içerisinden “Son Konumu Gönder”i aktif hale getiriyoruz. Umarım hiç başımıza gelmez, ama böylece iPhone'umuzu kaybetsek ve kaybettiğimizi fark etmesek bile, cihazımızın pili bitmeden önce son konumunu Apple'a gönderdiği için yerini bulma şansımız yükseliyor.

Zorlu Center Apple randevu almadan gidilir mi?

Apple Zorlu Center. Açığız ve sizi karşılamaya hazırız. Mağazalarımıza randevusuz, veya Uzmanla bire bir alışveriş için rezervasyon yaparak gelebilirsiniz. Mağazaya geldiğinizde, doğrudan Genius Bar'dan veya rezervasyon yaparak teknik destek alabilirsiniz.

Apple Türkiye randevu nasıl alınır?

Apple Randevu Nasıl Alınır? Normal şartlar altında Apple Store Web sitesine girerek Apple'dan randevu alabilir ve size belirtilen randevu saatinde Apple Store'da bulunmanız yeterli olacaktır. Ancak her zaman teknik servis randevu alabilmeniz sanıldığından daha zor.

Apple Store randevu almadan gidilir mi?

Apple Zorlu Center. Açığız ve sizi karşılamaya hazırız. Mağazalarımıza randevusuz, veya Uzmanla bire bir alışveriş için rezervasyon yaparak gelebilirsiniz. Mağazaya geldiğinizde, doğrudan Genius Bar'dan veya rezervasyon yaparak teknik destek alabilirsiniz.

Apple hangi Avmlerde var istanbul?

Apple Store AVM Mağazaları
Akasya Acıbadem AvmZemin0216 250 71 00
Kent Plaza AvmZemin0332 501 15 15
Palladium Avm Ataşehir
Zorlu Center Avm /Shopping Mall-1. Kat0212 708 37 00

Türkiyede Apple mağazası var mı?

Türkiye'nin üçüncü Apple Store mağazası için çalışmalar başladı. ... 2014 yılında biri Zorlu Center ve biri de Akasya AVM'de olmak üzere iki mağaza açan Apple, üçüncü Apple Store için kolları sıvamış durumda.

Apple Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

iPhone cihazların garanti süresini sorgulamak için öncelikle, cihazın seri numarasını bilmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar'a girerek Genel seçeneğinde Hakkında kısmına girmeniz yeterli. Cihazınızın seri numarasını öğrendikten sonra Apple'ın garanti durumu sayfasına tıklayın.