Bilgisayar hafızası nasıl temizlenir Windows 7?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar hafızası nasıl temizlenir Windows 7?
  2. Bilgisayar nasıl boşaltılır?
  3. Bilgisayardan bir şey nasıl silinir?
  4. Windows 7 de Temp dosyaları nasıl silinir?

Bilgisayar hafızası nasıl temizlenir Windows 7?

Bunun için Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basılır. Açılan görev yöneticisinde, performans > kaynak izleyici > bellek adımlarında kullanılan programlar görülecektir. İlgili programın üzerine sağ tuşla tıklayarak, sonlandırma işlemi yapabilir, RAM önbellek hafızası temizlenebilir.

Bilgisayar nasıl boşaltılır?

Başlangıç menüsünü açın ve Ayarlar > Sistem > Depolama'yı seçin. Windows'un gereksiz dosyaları otomatik olarak silmesi için Akıllı depolama'yı açın. Gerekli olmayan dosyaları el ile silmek için Otomatik olarak nasıl alan boşalttığımızı değiştirin'i seçin. Şimdi yer açın altında Şimdi temizle'yi seçin.

Bilgisayardan bir şey nasıl silinir?

  1. Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin.
  2. Programlar > Programlar ve Özellikler'i seçin.
  3. Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır'ı ya da Kaldır/Değiştir'i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.

Windows 7 de Temp dosyaları nasıl silinir?

Temp dosyaları bilgisayarınızda bulunan geçici dosyalara verilen addır. Bu dosyalar içinde bulunanları her zaman silebilirsiniz. Yapmanız gereken Windows + R tuşlarını kullanıp Çalıştır'ı açmak ve temp yazıp tamam'a tıklamak. Açılan penceredeki tüm dosya ve klasörleri seçerek hepsini silin.