Gonulluler SMS birincisi kim oldu?

İçindekiler:

  1. Gonulluler SMS birincisi kim oldu?
  2. Dün adaya kim veda etti?
  3. Survivor oylama nasıl yapılıyor 2021?
  4. Survivor 2021 elenen kim?
  5. Survivor kim sms birincisi 2021?
  6. Survivor'a nasıl oy atabilirim?
  7. Survivor'a nasıl oy veriliyor?

Gonulluler SMS birincisi kim oldu?

SMS SIRALAMASI BELLİ OLDU Bu hafta gönüllülerde SMS birincisi Ayşe olurken, ikinci olan isim Poyraz oldu. Dora üçüncü Aleyna Çalışkan ise dördüncü sırada yer aldı. En az SMS oyunu ise Steven aldı.

Dün adaya kim veda etti?

En az SMS alan Berkay Survivor'a veda etti. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı; Aleyna, İsmail, Ayşe ve Poyraz'ın yer alacağı yarı final ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

Survivor oylama nasıl yapılıyor 2021?

Survivor 2021'de şampiyon olmasını istediğiniz yarışmacıların adını yazıp 1890'a SMS atarak oy verebilirsiniz. Bu işlem için oy veren izleyicilerden 2.9 TL ücret alınmaktadır.

Survivor 2021 elenen kim?

Survivor 2021'de bu akşam elenen yarışmacı kırmızı takımdan Berkay oldu.

Survivor kim sms birincisi 2021?

Yarı finalde Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel elendi, finale kalan İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz, şampiyon olmak için SMS oylamasında yarıştı. Zorlu bir mücadele sonunda Galata Port İstanbul'da gerçekleşen canlı yayınla ekranlara gelen Survivor 2021'nin şampiyonu SMS oylamasında Poyraz'ı geçen İsmail oldu.

Survivor'a nasıl oy atabilirim?

Bir yarışmacıyı desteklemek için o yarışmacı için belirlenen keyword yazılıp 1890 a mesaj gönderilerek o yarışmacıya oy verilebilir.

Survivor'a nasıl oy veriliyor?

Bir yarışmacıyı desteklemek için o yarışmacı için belirlenen keyword yazılıp 1890 a mesaj gönderilerek o yarışmacıya oy verilebilir.