THY sağlıkçı indirimi ne zaman?

İçindekiler:

  1. THY sağlıkçı indirimi ne zaman?
  2. THY gazi indirimi nasıl yapılır?
  3. Sağlıkçı indirim kodu nasıl alınır?
  4. THY asker indirimli bilet nasıl alınır?
  5. THY engelli indirimi nasıl yapılır?
  6. Arçelik sağlıkçı indirimi ne zamana kadar?
  7. Migros sağlık çalışanlarına indirim nasıl yapılır?
  8. Engelli bileti nasıl alınır?
  9. Çocuğa uçak bileti alınır mı?
  10. Pegasus BolPuan ne kadar tl?
  11. THY valiz hakkı kaç kg?

THY sağlıkçı indirimi ne zaman?

İndirimden yararlanmak isteyen yolcuların 18 Temmuz'a kadar THY internet sitesi üzerindeki kampanya sayfasından kayıt olmaları gerekiyor. Kampanyaya katılan sağlık çalışanları, 8 Haziran-1 Ağustos'ta satın alacakları biletler ile 8 Haziran 2020-'de yüzde 40 indirimli uçma ayrıcalığı elde edecek.

THY gazi indirimi nasıl yapılır?

Malül, gazi/gazi refakatçisi yolcular için ücretler üzerinden (ücret notları kontrol edilerek) indirim uygulanır. Refakatçi indirimi gazi yolcunun sağlık raporu nedeni ile refakatçisi ile birlikte uçması gereken durumlarda uygulanır.

Sağlıkçı indirim kodu nasıl alınır?

Sağlık çalışanlarının indirimden faydalanabilmesi için, görev yaptıkları kurumun insan kaynakları yada personel birimleri tarafından Derneğimizin [email protected] mail adresine çalışan sayısı bilgilerinin iletilerek indirim kodu talep edilmesi gerekmektedir.

THY asker indirimli bilet nasıl alınır?

Askerlik görevinizi er ve erbaş olarak yerine getiriyorsanız iç hat seferlerde biletinizin ücret sınıfına bağlı olarak %15 oranında indirimli bilet alabilirsiniz. Bu indirimi sadece Türk Hava Yolları'nın tek başına işlettiği hatlarda alabileceğinizi ve promosyon biletlerde indirim kazanamayacağınızı hatırlatalım.

THY engelli indirimi nasıl yapılır?

Engelli yolcularımız, satış ofislerimize, Türkiye'deki anlaşmalı olduğumuz seyahat acentelerine engelli belgeleri ile giderek ya da geri bildirim formunu doldurduktan sonra çağrı merkezimiz üzerinden veya onay alındıktan sonra ise websitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden diledikleri zaman engelli indirimli bileti ...

Arçelik sağlıkçı indirimi ne zamana kadar?

← Hastaneye orakla gelmeyi engellemek için bir şey yapmayalım mı?

Migros sağlık çalışanlarına indirim nasıl yapılır?

Sağlık çalışanlarımıza özel ''iyi ki varsınız indirimi''nden faydalanmak için sağlık çalışanı olduğunuzu belirten belgenizi gösterin, %5 indirimden faydalanın. Merhaba, konu hakkında sizinle iletişime geçebilmemiz adına irtibat numaranızı özel mesaj üzerinden paylaşmanızı rica ederiz.

Engelli bileti nasıl alınır?

Devlet Demiryolları başlattığını yeni bir uygulama ile artık engelliler devlet demir yolları sitesinden internet üzerinden bilet almaktalar ancak bunun için engelli vatandaşlarımız engelli kimlik kartı ve nüfus cüzdanı fotokopisi ve sahip oldukları mail adresi ile birlikte demiryolları gişelerine müracaat ettikleri ...

Çocuğa uçak bileti alınır mı?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler. 7-12 yaş arası çocuk yolcularımız uçuşlarımızda tek başlarına veya refakat hostesi ile birlikte seyahat edebilirler.

Pegasus BolPuan ne kadar tl?

flypgs.com ve diğer kanallardan satın alınan biletlerde ise her 1 TL'lik harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız. Örneğin 100 TL'lik bir uçuş bileti aldınız. Uçuşu gerçekleştirdiğinizde bu bileti mobil uygulamalardan almışsanız 200 BolPuan, flypgs.com ya da diğer kanallardan almışsanız 100 BolPuan kazanırsınız.

THY valiz hakkı kaç kg?

Tüm uçuşlarımızda tek parça bagajınızın ağırlığı en fazla 32 kg olabilir. 32 kg'dan ağır bagajlarınızı tek parça olarak uçuşa kabul edemiyoruz.