PUBG Mobile yeni güncelleme ne zaman gelecek 16?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile yeni güncelleme ne zaman gelecek 16?
  2. PUBG Mobile New Era ne zaman çıktı?
  3. PUBG Mobile 2021 zombi modu ne zaman gelecek?
  4. PUBG Mobile Vikendi geri gelecek mı?
  5. PUBG MOBILE zombi modu kalktı mı?
  6. PUBG yeni mod ne zaman gelecek?
  7. PUBG Vikendi Haritası geri gelecek mi?
  8. PUBG Mobile Vikendi haritası ne zaman geldi?
  9. PUBG Mobile güncelleme ne zaman 15?
  10. PUBG Mobile 19 güncelleme ne zaman gelecek?
  11. PUBG Mobile zombi modu hangisi?
  12. PUBG zombi modu hangi haritada?

PUBG Mobile yeni güncelleme ne zaman gelecek 16?

PUBG Mobile için yeni bir güncelleme dönemine merhaba demeye hazırlanıyoruz. 1.6 Güncellemesi'ne hazırlanan oyun için güncelleme tarihi de belli oldu. Oyunun resmi sosyal medya hesaplarından verilenbilgiye göre yeni güncelleme 14 Eylül'de oyuna eklenecek.

PUBG Mobile New Era ne zaman çıktı?

Yeni Erangel haritası, 8 Eylül'de PUBG Mobile Patch 1.0 ile sunulacak.

PUBG Mobile 2021 zombi modu ne zaman gelecek?

Bugünden başlamak üzere oyuncular, 9 Kasım Pazartesi gününe kadar bu aksiyon dolu moda ücretsiz olarak erişebilecekler.

PUBG Mobile Vikendi geri gelecek mı?

Özlediniz mi? PUBG'nin Vikendi haritası yeni Karain ile yer değiştirerek aramızdan ayrılmıştı. 64 kişilik oyuncu kapasitesi ile yeni kardeşlerine göre oldukça küçük olan bu harita, yoğun bir düzenleme işleminin ardından tekrar aramıza katılıyor. Yenilenen Vikendi Perşembe günü test sunucularına eklenmiş olacak.

PUBG MOBILE zombi modu kalktı mı?

Korkunç yaşayan ölüler, popüler mobil oyun PUBG MOBILE'a yeniden eklenen Zombi Modu'yla birlikte, canavarlar bayramında geri dönüyor. Zombi Modu ilk olarak Ağustos 2019'da sunulan 0.14.0 içerik güncellemesiyle gelmişti. ... Galipler tarafından öldürülen Zombiler, yeniden hayata döndürülemiyorlar.

PUBG yeni mod ne zaman gelecek?

1. Döngü Sezon 2, 'de başlıyor ve 'e kadar mevcut olacak. Daha iyi ödüller ve efektler sağlayacak. Geliştirilmiş özel efektler, ifade performansı ve temel kontrol.

PUBG Vikendi Haritası geri gelecek mi?

PUBG Mobile'a yeni harita Karakin'in gelmesi ile birlikte Vikendi haritası oyundan kaldırılıyor. Karakin haritasında toplamda 64 oyuncu bulunacak ve iki kilometreye yakın bir alana sahip olacak. Karakin haritası 7 Nisan günü oyuna eklenecek.

PUBG Mobile Vikendi haritası ne zaman geldi?

Oyuna ekleniş tarihiyse PUBG Mobile Türkiye resmi Twitter sayfasından duyurdu. Yapılan duyuruya göre oyunun 6. haritası 7 Nisan günü oyuncularla buluşacak.

PUBG Mobile güncelleme ne zaman 15?

Royale Pass Month için büyük değişiklikler yapılıyor! Daha fazla ödülü daha kısa sürede ve daha uygun fiyata al! Herkese daha iyi bir oyun deneyimi sunabilmek için, PUBG MOBILE güncellemeleri 9 Temmuz tarihinden itibaren yayınlanacak.

PUBG Mobile 19 güncelleme ne zaman gelecek?

Pubg Mobile 19. sezon, tarihinde gelecek güncelleme ile başlayacak.

PUBG Mobile zombi modu hangisi?

Zombilerin olduğu ilk oyun modu olan Survive Till Dawn oyuncuların merakla beklediği bazı yenilikleri de içinde barındırıyor. – Oyuna sınırlı süre için Zombie: Survive Till Dawn oyun modu eklendi.

PUBG zombi modu hangi haritada?

PUBG Mobile Zombi Modu Hangi Haritada? Mod, PUBG Mobile haritaları içerisinde sadece Erangel haritası için geçerli. Oyun, normal oyun modunda olduğu gibi 100 kişilik kapasite ile değil 60 kişilik kapasite ile daha dar alanda başlıyor.