Lekeler için yüz maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lekeler için yüz maskesi nasıl yapılır?
  2. Hangi maskeler cildi beyazlatır?
  3. Hangi maske lekelere iyi gelir?
  4. Leke maskesi nasıl yapılır?
  5. Hangi yağ cildi beyazlatır?
  6. Kantaron yağı cilt rengini açar mı?
  7. Hangi yag cilt rengini acar?

Lekeler için yüz maskesi nasıl yapılır?

Yapımı oldukça kolay bu maske için ihtiyacınız olan malzemeler 2 çay kaşığı bal (organik olursa çok daha iyi) ve 1 çay kaşığı limon. Bal ve limonu karıştırdıktan sonra lekelerin bulunduğu bölgelere yoğunlaşarak tüm yüzünüze sürün. 20 dakika kadar cilde nüfuz etmesini bekledikten sonra bol ılık suyla yıkayın.

Hangi maskeler cildi beyazlatır?

Ev Yapımı Cilt Beyazlatıcı Maskeler
  • Yoğurt Maskesi. O kadar kolay ki! ...
  • Aloe Vera Maskesi. Mucize bitki aloe vera; ciltteki lekelerin kaybolmasına, cilt renginin açılmasına yardımcı olur. ...
  • Patates Maskesi. ...
  • Pirinç Unu Maskesi. ...
  • Ballı Maske. ...
  • Önemli Not:

Hangi maske lekelere iyi gelir?

KARBONAT MASKESİ - 5 damla limon suyu. Yoğurdu, karbonatı, limon suyunu ve zeytinyağını birbirine güzelce karıştırın. Hazırladığınız maskeyi fazla bekletmeden, göz çevrelerine sürmeden hızlı bir şekilde yüzünüze uygulayın. Yüzünüzde 10 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayın.

Leke maskesi nasıl yapılır?

Gece uyguladığınızda ise aksi yönde etkili olur. 1 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı içme suyu ile yarım limon suyunu karıştırın ve temiz cildinize masaj yaparak sürün. 5 dakika sonra yıkayın. Ardından 1 yemek kaşığı bal ile yarım limon suyunu karıştırın ve pamuk yardımıyla cildinize sürün.

Hangi yağ cildi beyazlatır?

Temiz cildinize bir pamuk yardımıyla kantaron yağını uygulayın. Uygulama sırasında cildinizi hafifçe ovun ki yağ her yere güzelce yayılsın. Bu işlemi her akşam yatmadan önce temiz cildinize uygulayın ve durulamadan yatın.

Kantaron yağı cilt rengini açar mı?

Kantaron yağının düzenli kullanımla ciltteki renk farklılıklarını dengelediği bilinir. Cildin rengini açmaz ama deri hücrelerinin onarımını yaparak, kırışıklıkları azaltarak, cildin daha sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm almasını sağlayarak bu izlenimi yaratır.

Hangi yag cilt rengini acar?

Argan yağının önemli bir antioksidan etkisi vardır. İçeriğindeki E vitamini melanin sentezini düzenler. Bunun dışında dahilen alınacak B vitamini de tonu düzenleyici, lekeyi yok edici, beyazlatıcı süreci hızlandırır.