SGK borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. SGK borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor?
  2. SGK prim borçları siliniyor mu?
  3. Bağkur Borç yapılandırma ne zaman sona eriyor?
  4. SGK Borç Yapılandırma Süresi Uzatıldı mı?
  5. Bağkur affı son gün ne zaman?
  6. Yapılandırma son gün ne zaman?
  7. KYK Borç Yapılandırma 2021 uzatıldı mı?
  8. Vergi borcu yapılandırması ne zamana kadar uzatıldı?
  9. SGK prim borcu affı ne zaman çıkacak 2021?
  10. SGK affı resmi gazetede yayınlandı mı?
  11. Sgk borc yapilandirma nasıl yapılır?
  12. SGK yapılandırması kimleri kapsıyor?
  13. Bağkur affı ne zaman yürürlüğe girecek 2021?
  14. Bağkur yapılandırma 2020 ne zaman?

SGK borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor?

Yapılandırma kapsamına giren borçlar, başvuru süresi ve ödeme usulleri gibi konularda bilgiler veren Kahraman, SGK borçlarının yeniden yapılandırılma işlemlerinin tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, yapılandırmaya başvuracak vatandaşların son günü beklemeden başvurmalarını yapmalarını istedi.

SGK prim borçları siliniyor mu?

GSS prim borcu bulunanların 31 Aralık 2021 tarihine kadar anapara borçlarının tamamını ödemesi halinde, gecikme cezası ve zammının tamamı silinecek.

Bağkur Borç yapılandırma ne zaman sona eriyor?

Yapılandırma başvurusu için son tarih olarak belirlendi.

SGK Borç Yapılandırma Süresi Uzatıldı mı?

Yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi de (peşin ödeme süresi dahil) Cumhurbaşkanı Kararı ile 1 ay uzatıldı. ... SGK'ye ilk taksit ödemeleri ise en geç Salı günü yapılacak.

Bağkur affı son gün ne zaman?

Yapılandırmadan yararlanmak için 30.09.2021 tarihine kadar başvuruda bulunmak ve ilk taksiti en son 30.11.2021'e kadar ödemek gerekmektedir.

Yapılandırma son gün ne zaman?

Karar, vergi, gecikme faizleri, gecikme zammı ve Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları ve idari para cezaları gibi alacakları kapsıyor. Yapılandırma başvurusu için son tarih olarak belirlendi.

KYK Borç Yapılandırma 2021 uzatıldı mı?

Yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi de (peşin ödeme süresi dahil) Cumhurbaşkanı Kararı ile 1 ay uzatıldı. Buna göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç 1 Kasım 2021 Pazartesi yapmaları gerekiyor.

Vergi borcu yapılandırması ne zamana kadar uzatıldı?

ve öncesinde bulunan vergi, SGK prim borcu, matrah artırımı, GSS, işsizlik sigortası primleri, idari para cezaları yeniden yapılandırması için süre uzamış oldu. Borçların yapılandırılması sonrasında ilk taksit ödeme süresi 'den 1 Aralık 2021'e uzatılmış oldu.

SGK prim borcu affı ne zaman çıkacak 2021?

GSS borçları da yapılandırma kapsamında Bugüne kadar hiç gelir testi yaptırmamış ve ödeme gücü olmadığı tespit edilenlerin ise 30 Kasım 2021'e kadar gelir testi yaptırması şartıyla borçları silinecek ve primleri devlet tarafından ödenecek.

SGK affı resmi gazetede yayınlandı mı?

Milyonlarca borçlu için yeni bir yapılandırma olanağı getiren yasa, Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yasaya göre, vergi cezaları, SGK prim borçları, gümrük cezaları yeniden yapılandırılabilecek.

Sgk borc yapilandirma nasıl yapılır?

Bağ-Kur sigortalılar ve isteğe bağlı sigortalılar ve primini kendisi ödeyen vatandaşlar, yapılandırma müracaatlarını e-Devlet üzerinden yapabiliyor. İsteyen vatandaşlar, SGK İl Müdürlükleri/Sosyal Güvenlik Merkezlerine elden ya da posta yoluyla başvuru yapabilecek.

SGK yapılandırması kimleri kapsıyor?

1-Yapılandırma kapsamına hangi borçlar girmektedir?
  • Sigorta primleri,
  • Genel Sağlık Sigortası primleri,
  • İşsizlik sigortası primleri,
  • 01.02.2021'den önce kesinleşen idari para cezaları,
  • İş kazası, meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları,
  • Yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar,
Daha fazla öğe...

Bağkur affı ne zaman yürürlüğe girecek 2021?

Başta vergi ve sigorta prim borçları olmak üzere kamuya olan birçok borcun yeniden yapılandırılarak ödenmesine imkan sağlayan 7326 sayılı Yasa 9 Haziran 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bağkur yapılandırma 2020 ne zaman?

SGK, prim borcu bulunan 4/b (tarım dahil) sigortalılarının borçlarını tarihine kadar ödememeleri veya yapılandırma kanunu kapsamında yapılandırmamaları halinde; 31 Ekim 2020 (Ekim ayı dahil) tarihinden önceki prim borcu bulunan hizmetleri durdurularak prim borçları siliniyor.