Sokağa çıkma izin belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Sokağa çıkma izin belgesi nasıl alınır?
  2. Çalışma muafiyet izni nasıl alınır?
  3. Pandemi çalışma izin belgesi e Devlet'ten nasıl alınır?
  4. Işyeri izin belgesi nasıl alınır?
  5. E devletten Muafiyet belgesi nasıl alınır?
  6. Ders Muafiyet Belgesi nasıl alınır?
  7. Görev belgesi geçerli mi?

Sokağa çıkma izin belgesi nasıl alınır?

Sokağa çıkma yasağında çalışma izin belgeleri, kısıtlamada muaf olanlar için e başvuru ekranından alınacak. Çalışan vatandaşların çalışma izni alması için e-Devlet üzerinden SGK ekranından müracaat yapması gerekecek.

Çalışma muafiyet izni nasıl alınır?

* E devlet sistemine giriş yapınız. * Arama boşluğu kısmına E-Başvuru yazınız. * Ekranda gözüken Başvuru Türü bölümünden Çalışma Muafiyet İzin İşlemleri bölümünü seçiniz. Ardından Alt Başvuru Türü için Çalışma İzin Belgesi Verilmesi kısmını seçiniz.

Pandemi çalışma izin belgesi e Devlet'ten nasıl alınır?

Vatandaşlar kendilerine ait şifre ile girdikleri e-Devlet sistemi üzerinden İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemine girecek. Buradaki seçenekler arasından "çalışma muafiyet izin belgesi işlemleri" kısmı seçilerek başvuru onaylanacak. Başvurunun alındığına ve onaylandığına dair SMS ile bilgilendirme yapılacak.

Işyeri izin belgesi nasıl alınır?

Çalışma izin belgesi e Devlet üzerinden e Başvuru ekranından kolayca alınmaya devam ediyor. e Başvuru sistemine erişim güçlüğü yaşanması halinde form elle doldurulup çalışan ve iş yeri/firma yetkilisi tarafından imzalanarak izin belgesi kullanılabilir.

E devletten Muafiyet belgesi nasıl alınır?

E DEVLET ÇALIŞMA BAŞVURU YÖNTEMİ Bunun için e başvuru ekranında gözüken "Başvuru Türü "bölümünden "Çalışma Muafiyet İzin" İşlemleri bölümünü seçin Ardından Alt Başvuru Türü için Çalışma İzin Belgesi Verilmesi kısmını seçiniz. Ardından karşınıza çıkan formu doldurup başvuru seçeneğine tıklayın.

Ders Muafiyet Belgesi nasıl alınır?

Yurtdışındaki yükseköğretim programlarından mezun olan öğrenci, muafiyet talep edebilir. Bu öğrencinin muafiyet işlemleri, denklik belgesi ve Türkçe onaylı Not Durum Belgesi ile yapılır. Mezun öğrencilerin Not Durum Belgesi (Transkript) ile başvurması halinde sadece başarılı derslere muafiyet işlemi yapılacaktır.

Görev belgesi geçerli mi?

Bakanlığımızca muafiyet kapsamındaki işveren ve çalışanların manuel olarak doldurdukları çalışma izni görev belgesi formunun geçerlilik süresi Çarşamba Günü saat 24.00'e kadar uzatıldı.