StormX Coin kac tl?

İçindekiler:

  1. StormX Coin kac tl?
  2. Storm Coin nedir?
  3. STMX Coin nedir ne işe yarar?
  4. StormX Projesi Nedir?
  5. STMX Coin kime ait?
  6. Ethereum kaç TL Coinmarket?
  7. Storj kaç TL?
  8. Storj Coin hangi ülkenin?
  9. STMX nasıl alınır?
  10. STMX ne iş yapar?
  11. StormX Coin nereden alınır?
  12. STMX Coin nereden alınır?
  13. Ethereum e Rush ne kadar?
  14. Storj Coin kac dolar?
  15. Storj Coin ne zaman çıktı?
  16. SNX Coin kimin?
  17. STMX Coin kimin?

StormX Coin kac tl?

StormX bugünkü fiyatı ₺0.223458 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺259,480,511 TRY.

Storm Coin nedir?

Storj (STORJ) Coin, güvenli ve dağıtık bir bulut depolama sistemi projesidir. Kullanıcılar sadece bulut depolamasından faydalanmakla kalmayıp aynı zamanda blockchain tabanlı sistem sayesinde hiçbir güvenlik riski olmadan tamamen merkeziyetsiz bir ortama ulaşırlar.

STMX Coin nedir ne işe yarar?

StormX (STMX), ERC-20 tabanlı bir yardımcı program token'ıdır. StormX Coin, kullanıcıların mikro görevleri tamamlayarak veya çevrimiçi olarak küresel ortak mağazalarda alışveriş yaparak ödül kazanmalarını sağlayan oyunlaştırılmış bir piyasa yeri olan platformun token'ıdır.

StormX Projesi Nedir?

StormX, blockchain temelli, merkezsiz bir mikro-iş platformudur. Kullanıcılar, StormX üzerinden gerçekleştirdikleri mikro-görevlerle STMX coin kazanırlar. StormX ilk olarak “BitMaker” ismiyle piyasaya girmiş bir proje.

STMX Coin kime ait?

Kullanıcılarına oyun haline getirilmiş bir ekosistemden kazanç sağlamayı vaat eden StormX'in ürettiği kripto para birimi. Storm Play kanalıyla alışılmışın dışında standartlara sahip bir gig teknolojisi üretmek hedefinde olan STMX Coin, Android ve iOS cihazların tamaında aktif bir biçimde kullanılabiliyor.

Ethereum kaç TL Coinmarket?

Ethereum bugünkü fiyatı ₺27,550.02 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺183,489,981,875 TRY. Ethereum son 24 saatte yüzde arttı. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2, piyasa değeri ₺3,242,445,968,811 TRY.

Storj kaç TL?

Storj bugünkü fiyatı ₺10.84 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺282,372,859 TRY.

Storj Coin hangi ülkenin?

Storj, Mayıs 2014'te Shawn Wilkinson tarafından kuruldu. Wilkinson, Atlanta merkezli bir yazılım geliştiriciydi.

STMX nasıl alınır?

Binance Üzerinden StormX Coin Nasıl Alınır?
  1. İlk olarak borsaya TL gönderilir.
  2. BTC aldıktan sonra “Al-Sat” kısmından “Klasik” sekmesine tıklanır.
  3. Açılan kısımda BTC sekmesi seçilir ve STMX araması yapılır.
  4. STMX/BTC çifti seçildikten sonra alınmak istenen miktar girilir ve işleme onay verilir.

STMX ne iş yapar?

StormX (STMX), ERC-20 tabanlı bir yardımcı program token'ıdır. StormX, dünyanın dört bir yanındaki işçilerin yaşamlarını iyileştirme misyonuyla işin geleceğinde devrim yaratmaya çalışıyor. Blockchain teknolojisiyle desteklenen mikro görev pazarı, kazanmayı basit ve kolay hale getirir.

StormX Coin nereden alınır?

StormX (STMX) Coin Nereden Alınır? StormX (STMX) Coin alınan yerler, Binance, VCC Exchange, Gate.io, FTX, Bittrex, HitBTC, WazirX ve diğer pek çok kripto para borsasıdır.

STMX Coin nereden alınır?

STMX Coin, Binance üzerinden alınabilir. Binance üzerinde hesap oluşturduktan sonra aşağıdaki adımlar takip edilebilir: STMX satın almak için ilk olarak borsaya TL gönderdikten veya bunun yerine geçecek bir kripto para transfer ettikten sonra bunu BTC'ye çevirin.

Ethereum e Rush ne kadar?

Geçtiğimiz hafta Ethereum eRush fiyatında bir değişiklik olmadı. Güncel fiyat, EER başına $0,044885. Yeni fiyat, $0,044885 ile tüm zamanların en yüksek değerini temsil ediyor.

Storj Coin kac dolar?

Storj Fiyatı (1.05$), STORJ/USD Son Dakika Grafiği - Kriptokoin.com.

Storj Coin ne zaman çıktı?

Storj, Mayıs 2014'te Shawn Wilkinson tarafından kuruldu.

SNX Coin kimin?

Synthetix Network Token (SNX) projesi ilk olarak Havven adlı bir stabil kripto para birimi olarak Kain Warwick tarafından piyasaya sürüldü. 2019 Aralık ayında Synthetix Network Token (SNX) adı ile piyasaya sürüldü.

STMX Coin kimin?

Kullanıcılarına oyun haline getirilmiş bir ekosistemden kazanç sağlamayı vaat eden StormX'in ürettiği kripto para birimi. Storm Play kanalıyla alışılmışın dışında standartlara sahip bir gig teknolojisi üretmek hedefinde olan STMX Coin, Android ve iOS cihazların tamaında aktif bir biçimde kullanılabiliyor.