Vergi dairesi kaçta açılıyor 2021?

İçindekiler:

  1. Vergi dairesi kaçta açılıyor 2021?
  2. Vergi Dairesi saat kaça kadar açık?
  3. Defterdarlık saat kaçta açılıyor?
  4. 23 Nisan Vergi Dairesi açık mı?
  5. Vergi daireleri Cumartesi günü açık mı?
  6. SGK saat kaçta kapanıyor?

Vergi dairesi kaçta açılıyor 2021?

Vergi daireleri sabah 08.30'da açılıyor ve mesaiye başlıyor. Ülkemizin her yerinde bu saatte işleme başlanmış olsa da, yoğunluktan dolayı işlemlerin aksadığı durumlar olabiliyor. Bilindiği gibi, bazı işlemler devlet kurumlarına gitmeye gerek kalmadan E Devlet üzerinden halledilebiliyor.

Vergi Dairesi saat kaça kadar açık?

İçişleri Bakanlığı vergi daireleri ile diğer kamu idarelerinin saat 00.00'a kadar açık kalacağını duyurdu. Vergi dairelerindeki görevli personel ile borç ödemeye giden vatandaşlar saat 21.00'de başlayacak sokağa çıkma kısıtlamasından 00.00'a kadar muaf tutulacak.

Defterdarlık saat kaçta açılıyor?

Kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma başlama ve bitme saatleri, merkezde Cumhurbaşkanlığı, bağlı, ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için üst yönetici tarafından, bakanlıklar, bağlı, ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için bakan tarafından, diğer kamu kurum ve kuruluşları için üst yönetici, ...

23 Nisan Vergi Dairesi açık mı?

Vergi dairesi, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Ayrıca Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda da çalışmamaktadır.

Vergi daireleri Cumartesi günü açık mı?

Vergi dairesi, vergi mükellefini tespit eden, vergi tarh eden, tahakkuk ettiren ve tahsil eden resmi yerlerdir. Mesai saatleri içerisinde büroda vatandaşlara hizmet veren vergi dairesi Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedirler ancak bu hafta sonu sokağa çıkma yasağına rağmen açık olacak.

SGK saat kaçta kapanıyor?

SGK'dan gelen 15.04.2021 tarihli yazısında Covid-19 pandemisi nedeniyle Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'nın 14.04.204 sayılı yazısına istinaden Valiliğimiz tarafından kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma saatlarinin 15.04.2021 Perşembe gününden itibaren 10:00 - 16:00 arası olacak şekilde ...