Trendyol satıcı Destek Hattı kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Trendyol satıcı Destek Hattı kaça kadar açık?
  2. Trendyola nasil Ulasirim?
  3. Trendyol hangi kargoyla gönderiyor?
  4. Trendyol da satıcı ile nasıl iletişime geçilir?
  5. Trendyol hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
  6. Trendyol cüzdanım nasıl kullanılır?
  7. Trendyol PTT ile çalışıyor mu?
  8. Trendyol sipariş soruları nasıl sorulur?
  9. Hepsiburada hangi kargo ile çalışıyor 2021?
  10. Trendyol cüzdan 20 TL Nasıl Kullanılır?
  11. Trendyol Cüzdanım nasıl kapatılır?

Trendyol satıcı Destek Hattı kaça kadar açık?

Çağrı Merkezimiz hafta içi ve hafta sonu 08:30-24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Trendyola nasil Ulasirim?

Cumartesi günleri 10: 00-24: 00 ve pazar günleri 10: 00-17: 00 arasında hizmet vermektedir. Doğrudan Trendyol çağrı merkezine bağlanmak için 02 00'ı arayabilirsiniz. İletişim kurmadan önce yaşadığınız sorunlar ile ilgili olarak Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.

Trendyol hangi kargoyla gönderiyor?

Trendyol'da olan ürünlerin tesliminde Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo, Trendyol Express gibi kargo firmaları yer alıyor.

Trendyol da satıcı ile nasıl iletişime geçilir?

Trendyol ürünleri hakkında destek ve yardım almak için Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşmak için 02 numaradan ulaşabilirsiniz.

Trendyol hangi kargo şirketi ile çalışıyor?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol cüzdanım nasıl kullanılır?

Hesabım>Trendyol Cüzdanım sayfasına tıklayarak cep telefonu numaranızı yazınız. Size gelen tek kullanımlık onay kodunu da ilgili alana girerek "Onayla" butonunu tıklayarak aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Trendyol PTT ile çalışıyor mu?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol sipariş soruları nasıl sorulur?

Müşterilerin siparişle ilgili sorduğu sorular satıcı panelinde; sipariş başlığı altındaki Sipariş Soruları sekmesinde ve Ürün başlığı altındaki ürün soruları sekmesini açtığınızda, yan sekmeden Sipariş Soruları altında görüntülenebilir.

Hepsiburada hangi kargo ile çalışıyor 2021?

HepsiJet, Aras Kargo, PTT Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo, UPS, Horoz Lojistik, CEVA Lojistik, Borusan Lojistik şirketleriyle anlaşmalı kargo fiyatlarına sahiptir.

Trendyol cüzdan 20 TL Nasıl Kullanılır?

Trendyol cüzdan 20 TL nasıl kullanılır? Trendyol cüzdan hesabınızı oluşturduğunuz zaman 20 TL hediye Trendyol para anında cüzdanınıza yüklenmektedir. Bu bakiyeyi alışverişlerinizde Trendyol Cüzdanım ile öde seçeneğini kullanarak kullanabilirsiniz.

Trendyol Cüzdanım nasıl kapatılır?

"Hesabımın silinmesini talep ediyorum" yazabilirsiniz. Formu doldurarak imzalayın. * Doldurduğunuz formu, kvkk@trendyol.com adresine e-posta olarak gönderin. * 24 saat içinde gerekli işlemler yapılarak e-posta adresinize geri bildirim yapılacak.