Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

İçindekiler:

  1. Ramazan Bayramı tatili kaç gün?
  2. Ramazan Bayramı tatili 10 gün olacak mı?
  3. Bayram tatili kamu çalışanlarına kaç gün?
  4. Ramazan Bayramı resmi tatili kaç gün?
  5. Okullarda Kasım ara tatili ne zaman?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Hicri takvime göre belirlenen Razaman Bayramı her sene miladi takvime göre 11 gün önce kutlanıyor. 3,5 günlük bir tatil süresi var.

Ramazan Bayramı tatili 10 gün olacak mı?

Hafta sonları ile beraber Ramazan bayramı tatili 9 gün olarak uygulanacak. Kamu çalışanları 10-11 Mayıs'ta tam gün, 12 Mayıs'ta yarım gün idari izinli sayılacak.

Bayram tatili kamu çalışanlarına kaç gün?

Kamu çalışanlarının, ramazan bayramı öncesi 2.5 gün idari izin sayılacağı bildirildi. Böylece bayram tatili 9 güne yükseldi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla dün gönderilen yazı ile kamu çalışanlarına yönelik yeni kararlar alındı.

Ramazan Bayramı resmi tatili kaç gün?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik" dedi. Böylelikle bayram tatili 9 gün olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısında, aşı programı ve bayram tatilinin süresi başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınması bekleniyordu.

Okullarda Kasım ara tatili ne zaman?

1. dönem ara tatili 15 Kasım tarihinde başlayacak ve 19 Kasım'da sona erecek. Yarıyıl tatili 24 Ocak tarihinde başlayacak ve 4 Şubat'a kadar devam edecek. 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihleri aralığında olacak. Karneler 17 Haziran 2022'de dağıtılacak.