Görev kelimesinin eş anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Görev kelimesinin eş anlamı nedir?
  2. Görev sözcüğünün eş anlamlısı var mıdır?
  3. Tesadüf kelimesinin eş anlamı nedir?
  4. Görev vazife eş anlamlı mı?
  5. Problem yerine ne kullanılır?
  6. Görev vazife ne demek?
  7. Fikir kelimesinin eş anlamı nedir?
  8. Doğanın eş anlamlısı var mı?

Görev kelimesinin eş anlamı nedir?

Görev Kelimesinin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Fonksiyon, işlev ve vazife sözcükleri görev kelimesinin eş anlamlısı olarak bilinmektedir.

Görev sözcüğünün eş anlamlısı var mıdır?

GÖREV KELİMESİNİN EŞ ANLAMLISI OLAN SÖZCÜKLER Görev kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir. Bunlar arasında fonksiyon, işlev ve vazife sözcükleri yer alır.

Tesadüf kelimesinin eş anlamı nedir?

Tesadüf kelimesinin eş anlamlısı rastlantıdır. Türkçede karşılığı olmayan tesadüf kelimesinin eş anlamlısı olan rastlantı sözcüğü yine Arapçadan türeyen bir kelimedir.

Görev vazife eş anlamlı mı?

Vazife kelimesinin Türk Dil Kurumu'na göre eş anlamlısı 'görev' şeklinde tanımlanmaktadır.

Problem yerine ne kullanılır?

Sorun kelimesi yerine mesele, dert, problem ve sıkıntı gibi kelimeler kullanılırsa, cümle içerdiği anlamı korumaktadır. Her ne kadar sorun kelimesinin birçok eş anlamlı kelimesi bulunsa da en yaygını mesele kelimesidir.

Görev vazife ne demek?

Peki, vazife kelimesinin anlamı nedir? Vazife kelimesini 'Bir kişiden ya da bir şeyden beklenen iş veya görev' tanımı olarak dile getirmek mümkün.

Fikir kelimesinin eş anlamı nedir?

Fikir kelimesinin eş anlamlı kelimelerinden ilki " Düşünce" kelimesidir. Düşünce kelimesi aynı zamanda fikir de demektir.

Doğanın eş anlamlısı var mı?

Doğa kelimesinin bir tane eş anlamlısı kelime bulunmaktadır. Bu doğrultuda doğa eş anlamlısı "Tabiat" kelimesi olup aynı zamanda doğa da demektir.