Auzef harf notunu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Auzef harf notunu nasıl öğrenebilirim?
  2. Auzef harf notları nedir?
  3. Auzef DD harf notu geçer mi?
  4. IÜ auzef geçme notu kaç?
  5. Auzef harf notu ne zaman belli olur?
  6. Auzef derslerimi nasıl görürüm?
  7. Auzef harf notu MF ne demek?
  8. Auzef Hbn notu nedir?
  9. Auzef DD kalır mı?
  10. Auzef DD ile geçiliyor mu?
  11. Auzef geçme notu 40 mi?
  12. Auzef geçip kalma nereden bakılır?
  13. DC ve DD notu geçer mi?
  14. Auzef ders Notları nasıl yazdırılır?
  15. Auzef dersler nereden izlenir?
  16. MF not nedir?
  17. Notlarda MF ne demek?
  18. DD notu ne anlama gelir?

Auzef harf notunu nasıl öğrenebilirim?

Not aktarımı tamamlandıktan sonra almış olduğunuz derslere ait harf notları hesaplanmaktadır. Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Auzef harf notları nedir?

İstanbul Üniversitesi not sisteminde AA, BA, BB, CB, CC, DC, DD, FD ve FF harf notları kullanılmaktadır. ... AGNO değerleri öğrencinin üst yıldan DC ve DD harf notunu aldığı dersleri tekrar alıp almamasını ifade eder. Ancak unutmayın ki FF harf notunu alan bir öğrenci o dersten kalmış sayılmaktadır.

Auzef DD harf notu geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise CD, DC ve DD geçer harf notlarıdır. FF ise başarısız harf notudur.

IÜ auzef geçme notu kaç?

AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ? Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir.

Auzef harf notu ne zaman belli olur?

AUZEF HARF NOTLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2021? İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı / AUZEF Dekanı Prof. Dr.Levent Şahin, Twitter'da şu açıklamayı yaptı; "Harf notları, bir aksilik çıkmaz ise salı günü arkadaşlar.

Auzef derslerimi nasıl görürüm?

Yeni dönemde ders tasarımları, mobil cihazlara tam uyumlu bir yapıda hazırlandığından artık AUZEF mobil uygulamasında değil; mobil tarayıcılar (chrome, firefox, safari, opera vb.) üzerinden doğrudan görüntülenebilecektir. Canlı dersler sadece Uzaktan Öğretim Programlarında yapılmaktadır.

Auzef harf notu MF ne demek?

MF harf notlu dersler müfredat dönüşümünde kaldırılmış derslerdir. Öğrenciler bu derslerden sorumlu değildir. MF harf notu bulunan dersler mezuniyet aşamasına gelindiğinde silineceği için toplam AKTS miktarından çıkarılarak hesaplama yapılır.

Auzef Hbn notu nedir?

MADDE 10- (1) HBN, öğrencilerin yarıyıl/yıl içi etkinlikleri ve Bitirme/Bütünleme sınavlarının ağırlıklı aritmetik ortalamasıdır. Yarıyıl/yıl içi etkinliklerin türü ve ağırlıkları ilgili dersin sorumlu öğretim üyesinin önerisi üzerine ilgili birim yönetim kurulu kararı ile belirlenir.

Auzef DD kalır mı?

* Başarısız öğrenciler, sadece iki yarıyıl önce FF, DC ve DD aldıkları dersleri almak zorundadırlar. CC ve üzerinde not aldıkları dersleri ise tekrarlamazlar; aldıkları notlar geçerli kalır.

Auzef DD ile geçiliyor mu?

Hatırlatma: DC veya DD şartlı geçtiğiniz derslerden bütünleme sınavlarında girmek zorunluluğunuz yoktur. Sınav giriş belgesinde görünür çünkü bu dersten koşullu geçilmiştir.

Auzef geçme notu 40 mi?

Yeni yönetmeliğe göre bundan sonra vizelerin %40 finallerin %60 ortalaması alınacak olup açık öğretim öğrencileri için geçme notu 40 uzaktan eğitim öğrencileri için geçme notu 50 olarak belirlenmiştir.

Auzef geçip kalma nereden bakılır?

Öğrenciler harf notuna bakarak dersten başarılı olup olmadıklarını öğreniyorlar. AUZEF harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

DC ve DD notu geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. ... CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

Auzef ders Notları nasıl yazdırılır?

DERS NOTLARINI YAZDIRMA (ÇIKTI ALMA) Ders notlarını çıktı almak için çıktısını almak istediğiniz üniteyi açtıktan sonra klavyenizden Ctrl+P tuşlarına aynı anda basarak çıktı alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Auzef dersler nereden izlenir?

Ders Videolarına aşağıdaki adımları izleyerek ulaşabilirsiniz; aksis.istanbul.edu.tr adresinden İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemine (AKSİS) giriş sağlanır.

MF not nedir?

MF harf notlu dersler müfredat dönüşümünde kaldırılmış derslerdir. Öğrenciler bu derslerden sorumlu değildir. MF harf notu bulunan dersler mezuniyet aşamasına gelindiğinde silineceği için toplam AKTS miktarından çıkarılarak hesaplama yapılır.

Notlarda MF ne demek?

Bütün notlar öğrencinin not belgesine geçirilir. Bir dersten başarılı sayılabilmek için başarı notunun en az CC olması gerekir. ... 4) MF (muaf) notu; yeterlik ve muafiyet sınavları sonucunda başarılı bulunan öğrencilere verilir.

DD notu ne anlama gelir?

Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.