Discord da sunucuya bot nasıl eklenir?

İçindekiler:

  1. Discord da sunucuya bot nasıl eklenir?
  2. Rythm bot nasıl eklenir?
  3. Discord da müzik nasıl açılır?
  4. MEE6 botu ne yapar?
  5. Discord sunucusu nasıl yapılır?
  6. MEE6 ne yapar?
  7. Rythm botu nasıl çalışır?
  8. Rythm 2 nedir?
  9. DC Rythm bot ne işe yarar?
  10. Discordda Bot nedir?

Discord da sunucuya bot nasıl eklenir?

Adım 1: İnternet tarayıcınızdan Discord'a giriş yapın. Adım 2: Bot eklemek için çeşitli kaynak internet siteleri mevcut. Carbonitex veya top.gg gibi kaynak siteleri kullanabilirsiniz. Adım 3: Eklemek istediğiniz Discord botu seçtikten sonra ”Davet et” seçeneğine tıklayın.

Rythm bot nasıl eklenir?

Şimdi, botun sunucunuza nasıl davet edileceğine bakalım.
  1. Sunucu ayarlarınızda Roller'e gidin ve yeni bir rol eklemeyi seçin.
  2. Herhangi bir yol adı seçin ve değişiklikleri kaydedin.
  3. Çevrimiçi bölümünde RythmBot'a sağ tıklayın ve Roller'i seçin, sonrasında botu yeni role atayın.

Discord da müzik nasıl açılır?

Giriş bilgilerini gir ve Giriş yap'a tıkla. Açılır menüden bir sunucu seç. Müzik botunu kullanmak istediğin sunucuyu seç. Authorize'a (Yetkilendir) tıkla.

MEE6 botu ne yapar?

MEE6. Discord botları arasında en çok kullanılan bot olan MEE6, geniş kontrol yelpazesiyle tercih sebebi olmaktadır. En bilinen özellikleri, bir MMORPG oyunu gibi sunucu üzerindeki kullanıcılara Level ve EXP sistemi kurarak derecelendirebilmesidir.

Discord sunucusu nasıl yapılır?

Discord'a girdiğimizde sol kısımda bulunan sunucular listesinin en alt kısmında + işaretinden sunucu oluştur diyoruz. Ardından açılan pencerede sunucu adını, bölgesini ve sunucu resmini giriyoruz. Sunucu bölgesini seçerken eğer Türkiye'de yaşıyorsanız size en iyi sonucu Rusya ve Merkez Avrupa bölgeleri veriyor.

MEE6 ne yapar?

MEE6 botu kullanıcıları sunucunuza davet etme, onlara rol atama ve sunucunun kurallarını açıklama gibi birçok görevi de başarı ile yerine getiriyor. Aynı zamanda kanallarda müzik çalma gibi eğlenceli görevleri de olan botu buradan sunucunuza ekleyebilirsiniz.

Rythm botu nasıl çalışır?

Botu herhangi bir sohbet kanalında etiketlemeniz yeterlidir. Şarkıları tek tek dinleyebildiğiniz gibi çalma listelerini de aynı komutla kullanabilirsiniz. Botun adını dilediğiniz gibi değiştirmeniz mümkündür. Botun ismine sağ tıklayın > Kullanıcı adı değiştire tıklayın > Yeni ismi girin > Tamam deyin.

Rythm 2 nedir?

Rythm 2 botu birden fazla müzik kanalının aynı anda kullanımı için geliştirilmiştir. Bot, komutun kullanıldığı kanala çeşitli bilgilendirme mesajları gönderebilir.

DC Rythm bot ne işe yarar?

Rythm Bot, Discord sunucularını tabiri caizse Spotify'a çeviren bir eklentidir. Ücretsiz ve ücretli şekilde iki paketle sunulan Rythm Bot, 1 milyondan fazla sunucuda her gün hizmet vermekte ve günden güne popülaritesini artırmaktadır.

Discordda Bot nedir?

Discord Botları Nedir? Discord botları, iletişim platformunun en kullanışlı özelliklerinden biridir. Pazarlamacıların ve işletme sahiplerinin sunucuda çok çeşitli otomatikleştirilmiş görevleri gerçekleştirmek için kullanabilecekleri yapay zeka uygulamalarıdır.