Balensiz kaplı sütyen ne demek?

İçindekiler:

  1. Balensiz kaplı sütyen ne demek?
  2. Push up sütyen ne demek?
  3. Minimizer sütyen ne demek?
  4. Balen ne demek kısaca?
  5. Demirsiz Sütyene ne denir?
  6. Kuplu sütyen ne demek?
  7. Lifting sütyen nedir?
  8. Balkon sütyen ne demek?
  9. Minimizer sütyen ne ise yarar?
  10. Ekstra minimizer ne demek?
  11. Lotus sütyen ne demek?
  12. Dantelli Sütyene ne denir?
  13. Basic sütyen ne demek?
  14. Boş kap sütyen ne demek?
  15. Push up balenli sütyen ne demek?
  16. Destekli desteksiz sütyen nedir?
  17. Sihirli sütyen nedir?
  18. Hangi sütyen göğsü küçük gösterir?
  19. Sütyende toparlayıcı ne demek?

Balensiz kaplı sütyen ne demek?

Balensiz sütyen Balensiz sütyenler ise adı üzerinde balenliler gibi telden bir desteğe sahip değildir. Toparlayıcı özelliğe sahip olması için balensiz sütyenlerin sağlam ve iyi bir kumaştan üretilmiş olması gerekir.

Push up sütyen ne demek?

Göğüsleri büyük göstermek için en az maliyetli ve en pratik yöntemlerden biri Push Up sütyen kullanmaktır. ... Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Minimizer sütyen ne demek?

Minimizer sütyen işlevleri büyük olmakla beraber görselliğinden de ödün vermeye sütyen çeşididir. Minimizer sütyenlerin özellikleri geniş koltuk altı bantları, ayarlanabilir askı ve küçültücü sütyen olmalarıdır.

Balen ne demek kısaca?

Balen Nedir? Balen, göğüslere destek vermesi amacıyla sütyenlerin alt kısmındaki kumaşın içine yerleştirilen, metal tel veya sert plastikten yapılan ekipmanlardır.

Demirsiz Sütyene ne denir?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . Balenli sütyen çoğunlukla kapsız ve toparlayıcı sütyen modellerinde kullanılmaktadır. Gelişen teknolojilerle birlikte Balen adı verilen çubuklar metal yerine hafif ve sert plastiklerden üretilmektedir.

Kuplu sütyen ne demek?

Sütyen ölçüsü her zaman iki parçadan oluşur: Göğüs altı çevresi ve göğüs ölçüleri. Göğüs altı çevresi santimetre cinsinden ölçülür. Bu ölçü sütyen ölçülerinden birini verir ve beşerli olarak kısaltılır. ... Harfler ise kup olarak adlandırılan göğüs büyüklüğünü belirler.

Lifting sütyen nedir?

Lifting sütyen: Göğüsleri alt kısmından destekleyip kaldıran sütyen modeli. Push-up sütyenlerle arasında ufak bir fark var. Push up sütyenler daha dolgun görünüm verirken, lifting sütyenler göğüs kütlenizi daha iyi göstermeyi hedefler.

Balkon sütyen ne demek?

Yarım cup sütyenlerin kesimiyle aynı olan balkonet sütyen modelleri, göğsün yarısını ortaya çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. Alt kısımda göğüsleri merkeze doğru değil de yukarı doğru iten bir yapısı vardır. Özellikle orta boy göğüslü kadınlar için destekleyici ve ideal bir seçenektir.

Minimizer sütyen ne ise yarar?

Göğüslerin küçük görünmesine yardımcı olan sütyen modellerinin bazı özellikleri vardır. ... Adı üzerinde minimizer sütyenler, göğüslerin bir bedene kadar daha küçük görünmesine yardımcı olur. Minimizer modeller dışında toparlayıcı etkili sütyenler de göğüslerin küçük görünmesinde etkisi olan modellerdendir.

Ekstra minimizer ne demek?

Pek çok beden için var olsa da özellikle büyük bedenler için üretilen Dagi extra minimizer sütyen modelleri göğüslerinizi olduğundan daha küçük göstermeyi amaçlıyor. Özenle tasarlanan yapısı içerisinde bulunan esnek bantlar göğüslerinizi doğru bir açıyla konumlandırarak birkaç beden küçültebilmektedir.

Lotus sütyen ne demek?

1. Uzun süredir kullandığım ve baya memnun kaldığım sütyen modeli. Dolgusuz olması ve göğsün nerdeyse tamamını kapatması çok rahat olmasını sağlıyor. Bu sebeple straplez olarak da kullanılabilir.

Dantelli Sütyene ne denir?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . Balenli sütyen çoğunlukla kapsız ve toparlayıcı sütyen modellerinde kullanılmaktadır. Gelişen teknolojilerle birlikte Balen adı verilen çubuklar metal yerine hafif ve sert plastiklerden üretilmektedir.

Basic sütyen ne demek?

Basic sütyenler kadınların en çok kullandığı sütyen modellerinden. Kıyafetlerin içinden İz yapmayan ve belli olmayan yapısı kadınların kullanımını kolaylaştırıyor.

Boş kap sütyen ne demek?

Kap bölümünün iç kısmında herhangi bir ekstra dolgu malzemesi bulunmayan basic rahat sütyen modelleridir. ... Balenli ve balensiz seçenekleri mevcut olan boş kap sütyen modelleri. Göğüslerinizi küçük göstermez ancak toparlayıcı özelliğe sahiptir.

Push up balenli sütyen ne demek?

Destekli sütyenler, yalnızca küçük göğüslü kadınlar için üretilen modeller değildir. Göğüslerinde sarkma olan kadınlar tarafından da sıkça kullanılır. Sütyenin, alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle, push up ve dolgulu sütyen adı ile de bilinir.

Destekli desteksiz sütyen nedir?

Destekli ve desteksiz sütyenler arasında en büyük fark, sütyen dizaynı olarak ifade edilmektedir. Desteksiz sütyenler, hiçbir özelliğe sahip olmayan ve boş cup olarak nitelendirilen sütyen çeşididir. Destekli sütyenlerde ise cup kısmında özel süngerler kullanılmakta ve alt kısmında bir kabarıklık oluşturulmaktadır.

Sihirli sütyen nedir?

Sütyenin, alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle, push up ve dolgulu sütyen adı ile de bilinir. ... Sihirli sütyen adı da verilen bu sütyenlerle mesela 75 beden göğüslere sahip bir kadın kolaylıkla 85 beden görünümüne kavuşabilir.

Hangi sütyen göğsü küçük gösterir?

Göğüsleri küçük gösteren sütyenler, toparlayıcı sütyenlerdir. Göğüslerinizi tamamen saran toparlayıcı sütyenler, yalnızca daha küçük göstermez, aynı zamanda daha dik gösterir. Minimizer sütyen alırken, kaliteli bir markadan, iyi tasarlanmış bir model almanız mümkün.

Sütyende toparlayıcı ne demek?

Toparlayıcı sütyen diğer adıyla minimizer sütyen; göğüsleri büyük olan kadınların göğüslerini toparlamak daha küçük ve şekilli göstermek için kullandığı bir iç giysidir.