2021 Survivor Dokunulmazliği kim kazandı?

İçindekiler:

  1. 2021 Survivor Dokunulmazliği kim kazandı?
  2. Master Chef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
  3. Survivor potada kim var?
  4. MasterChef te kim aday oldu?
  5. MasterChef turkiye kim elendi?
  6. Masterchef kim aday çıktı?
  7. Survivor 2021 finalistleri kim?

2021 Survivor Dokunulmazliği kim kazandı?

Survivor 2021'de son dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay oldu. İki kez dokunulmazlık sembolünü kazanan Berkay, daha önce Aleyna'yı eleme adayı olarak göstermişti. Ada konseyinde Berkay, son eleme adayı olarak Ayşe'yi söyledi.

Master Chef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Şefler, sürenin sonunda Tunahan, Safanur ve Hasan'ın yaptığı yemeği başarılı buldu. Gecenin en iyi tabağını hazırlayan ise Hasan oldu ve bireysel dokunulmazlığı almaya hak kazandı.

Survivor potada kim var?

Böylece Survivor'da potaya giren isimler Ayşe, Poyraz ve Berkay oldu.

MasterChef te kim aday oldu?

MasterChef'in son bölümünde 2 Eylül bireysel dokunulmazlığın sahibi Milhan oldu. Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ın ismini verdi. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.

MasterChef turkiye kim elendi?

sorusu yanıt buldu. Mustafa, Milhan, Ateş, Araz, Şükrü ve Safanur'un yarışmada kalabilmek için kıyasıya mücadelesinde istenen tabağı en az başarılı yapan isim Şükrü jüri kararıyla yarışmaya veda etti.

Masterchef kim aday çıktı?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ı seçti. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.

Survivor 2021 finalistleri kim?

Survivor 2021'de altı aylık maratonun sonunda Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in yarı finalde elenmesinin ardından İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz final koltuğuna oturdu.